HALDORÁDÓ Apa + Fia polár kabát szett

Ár: 19.980 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 4990 forintot meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen szállítjuk házhoz csomagod. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe.
Részletek

A Haldorádó 20. születésnapja alkalmából szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi és rendkívüli akció sorozattal, ami méltó jeles évfordulónkhoz! Ennek keretein belül 20 ütős szettet állítottunk össze, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Bemutatjuk a Haldorádó Apa + Fia polár kabát szettet, ami a nevéhez hűen a főhorgásznak és az ifjú horgászpalántának is kellemes, meleg viseletet biztosít a hűvös napokon! Ez az összeállítás egy-egy igényes hímzéssel ellátott, kék színű Haldorádó polár kabátot, valamint egy-egy szintén kék Haldorádó baseball sapkát kínál.

A szett pontos tartalma:
- 1 db Haldorádó Feeder Master Polár kabát
- 1 db Haldorádó Gyermek polár kabát
Ajándék:
- 2 db Haldorádó Hímzett baseball sapka

Fontos, hogy a szett minden elemének mérete (a sapka univerzálisan állítható) egyénileg megválasztható!
-  Haldorádó Feeder Master Polár kabát elérhető méretei: M, L, XL, XXL, XXXL
- A Haldorádó Gyermek polár kabát elérhető méretei: 122, 134, 146, 158

Minden kedves vásárlónkat kérünk, hogy a Haldorádó Apa + Fia polár kabát szett rendelésekor a megjegyzés sávba szíveskedjenek beírni a választott méreteket!

Termék adatok
Anyaga : 100% polyester
Méret : választható
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: