HALDORÁDÓ Apa + Fia pulóver szett

Ár: 11.980 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 4990 forintot meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen szállítjuk házhoz csomagod. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe.
RészletekA Haldorádó 20. születésnapja alkalmából szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi és rendkívüli akció sorozattal, ami méltó jeles évfordulónkhoz! Ennek keretein belül 20 ütős szettet állítottunk össze, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!


Bemutatjuk a Haldorádó Apa + Fia pulóver szettet, ami a nevéhez hűen a főhorgásznak és az ifjú horgászpalántának is kényelmes viseletet és elegáns vízparti megjelenést biztosít! Ez az összeállítás egy-egy igényes dizájnnal ellátott, kék színű Haldorádó Feeder Team kapucnis pulcsit, valamint egy-egy szintén kék Haldorádó baseball sapkát kínál.

A szett pontos tartalma:
- 1 db Haldorádó Feeder Team kapucnis pulcsi
- 1 db Haldorádó Feeder Team Gyermek kapucnis pulcsi
Ajándék:
- 2 db Haldorádó Hímzett baseball sapka

Fontos, hogy a szett minden elemének mérete (a sapka univerzálisan állítható) egyénileg megválasztható!
- A Haldorádó Feeder Team kapucnis pulcsi elérhető méretei: S, M, L, XL, XXL
- A Haldorádó Feeder Team Gyermek kapucnis pulcsi: 116, 128, 140, 152

Minden kedves vásárlónkat kérünk, hogy a Haldorádó Apa + Fia pulóver szett rendelésekor a megjegyzés sávba szíveskedjenek beírni a választott méreteket!

Termék adatok
Anyaga : 80% pamut, 20% poliészter
Méret : választható
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: