HALDORÁDÓ Apa + Fia pulóver szett

Ár: 11.980 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 4990 forintot meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen szállítjuk házhoz csomagod. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe.
Részletek

A Haldorádó 20. születésnapja alkalmából szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi és rendkívüli akció sorozattal, ami méltó jeles évfordulónkhoz! Ennek keretein belül 20 ütős szettet állítottunk össze, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Bemutatjuk a Haldorádó Apa + Fia pulóver szettet, ami a nevéhez hűen a főhorgásznak és az ifjú horgászpalántának is kényelmes viseletet és elegáns vízparti megjelenést biztosít! Ez az összeállítás egy-egy igényes dizájnnal ellátott, kék színű Haldorádó Feeder Team kapucnis pulcsit, valamint egy-egy szintén kék Haldorádó baseball sapkát kínál.

A szett pontos tartalma:
- 1 db Haldorádó Feeder Team kapucnis pulcsi
- 1 db Haldorádó Feeder Team Gyermek kapucnis pulcsi
Ajándék:
- 2 db Haldorádó Hímzett baseball sapka

Fontos, hogy a szett minden elemének mérete (a sapka univerzálisan állítható) egyénileg megválasztható!
- A Haldorádó Feeder Team kapucnis pulcsi elérhető méretei: S, M, L, XL, XXL
- A Haldorádó Feeder Team Gyermek kapucnis pulcsi: 116, 128, 140, 152

Minden kedves vásárlónkat kérünk, hogy a Haldorádó Apa + Fia pulóver szett rendelésekor a megjegyzés sávba szíveskedjenek beírni a választott méreteket!

Termék adatok
Anyaga : 80% pamut, 20% poliészter
Méret : választható
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: