ENERGOTEAM Őszi Outdoor szett (12045131)

Bónuszpont jóváírás 250 pont
Akciós ár :
24.990 Ft
Eredeti ár : 24990 32120 32.120 Ft
DB
Részletek

Az ősz a nagyhalas horgászok legkedveltebb időszaka, az igazi kapitális rekordlistás pontyok ekkor kerülnek legnagyobb számban horogvégre. Gyorsabban sötétedik, később kel a nap, így ezen időszakra érdemes világítópatronos kiegészítőkkel és lámpákkal is készülni.

Szettünk univerzálisan használható eszközöket tartalmaz az időszakra, mely akár vadvízre is alternatívát kínál, egy cserkelős horgászathoz is. Az összeállítás egy kompakt Kamasaki Tripoddal kezdődik, mely bárhol könnyedén felállítható, és a szállítási tulajdonságai is kedvezőek. A tartóhoz egy buzzbar és 2 darab világítópatron tartós bottartó villa is tartozik, ami éjjel megfelelő támpontot fog adni.

A vízparti kényelmet se elfelejtve, egy összecsukható, dupla pohártartós Outdoor King Size 120 szék is része a csomagnak, mely horgászati alkalmazás mellett, kiváló opció egyéb szabadidős tevékenységekhez is, ahol fontos a termék mérete, szállíthatósága.

Az ősz a szebb méretű halak ideje, de azokat le is kell tudni mérlegelni. Erre is gondoltunk, egy Kamasaki 40 kg-os digitális mérleggel, ami 10 grammos súlyhatárral tudja jelezni a kifogott halak pontos súlyát.

Az éjszakai sötéthez egy rendkívüli praktikumként használható eszközt is adunk a szetthez, egy Carp Expert Neo USB tölthetőségű mozgásérzékelős lámpát. Tartozékainak hála, sokrétűen felhasználható. Jár hozzá egy szilikon karpánt – csalizáshoz, és egy univerzálisan eszközölhető tépőzáras pánt is, plusz a töltésért felelős USB – micro USB kábel.

Végül pedig egy rendkívül jól pakolható, nagy rekeszes Kamasaki XXL hátizsák része az egész összeállításnak. Horgászfelszerelések, őszi ruhák, illetve egyéb, a vízpartra szükséges kellékek is nagy számban elférnek benne. A külső csatos és cipzáros zsebei pedig megfelelőek az aprócikkeknek és egyéb iratoknak is egyaránt.

Mindent összevetve egy praktikus vízparti kényelmet növelő összeállítás, mely a botok elhelyezésétől, a felszerelések szállításáig, kedvező megoldást nyújt a korán sötétedő őszi időszakra is.

A szett teljes tartalma:
- ET Outdoor King Size 120 szék
- Kamasaki XXL hátizsák
- CXP Neo USB tölthetőségű lámpa
- Kamasaki 40 kg-os digitális mérleg
- Kamasaki Tripod + kereszttartó + világítópatronos botvillák

Termék adatok
Méret : 60X54 cm
Állítható háttámla : nem
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: