• KORUM Delux feeder fotel NEW

KORUM Delux feeder fotel NEW

Bónuszpont jóváírás +400 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár:
39.990 Ft
Eredeti ár: 39990 64990 64.990 Ft
DB
Az akció időtartama:
2017-01-10 00:00 - 2017-02-28 23:59
Részletek

A versenyládák rendkívül praktikusak, mert nagyon sok horgászeszköz rendezett tárolását biztosítják, de 5-6 óránál többet a legjobb ládán is egyszerűen kényelmetlen ülni. Többfélé széket és fotelt kipróbáltunk már a hosszabb időtartamú horgászatok során, de mindegyikkel volt valami bajunk. A legfőbb problémánk a hagyományos pontyozó foteleknél az volt, hogy egyenetlen terepen nehezen állíthatók vízszintes helyzetbe, amely veszélyezteti a stabilitásukat. Az elmúlt év elején bukkantunk a Korum Delux Feeder fotelre, amelyet a gyártó speciális kiegészítőivel együtt, kifejezetten a feederbotos horgászoknak ajánl.

Ez a különleges fotel gyorsan népszerű lett hazánkban is, köszönhetően Döme Gábor feederspecialista népszerűsítő munkájának. A viszonylag magas ár ellenére sokan szavaztak bizalmat neki. Az elmúlt év második felétől a legnagyobb problémát az jelentette, hogy nem lehetett beszerezni. De végre ezt a problémát is megoldottuk, így aki szeretné meglepni magát egy kényelmes, többfunkciós és valóban hasznos fotellel, ennek már semmi nem állhat útjába…:)

A fotel különlegessége, hogy az ülőfelület egy speciális vázszerkezetre lett ráhelyezve. Ez különösen nagy stabilitást ad neki, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy akár 130 kg testtömegű horgászt is elbír! A lábak magassága - az egyedi csavaros megoldásnak köszönhetőn - pont úgy állítható, mint a versenyládáknál. Ez a fotel akár egy 45 fokos lejtésű rézsűn is stabilan felállítható. A 38 cm hosszú lábak billenő talppal vannak ellátva, amelyek még jobban „kapaszkodnak” a talajhoz. Az igényes kivitelű fotel a több napos horgászatok során is kényelmes marad. A komfortérzetet fokozza a párnázott fejtámasz, az állítható háttámla, valamint a feederes horgászatra alkalmas kiegészítők (nyéltartó, csalizó tálca, tripod bottartó, ernyőtartó, stb.) mind-mind a fotel lábán rögzíthetők. Mindez annak köszönhető, hogy a híres KORUM ON BOX versenyládákon rögzíthető kiegészítők, tökéletesen passzolnak a Korum Delux Feeder fotel lábára is! Így garantáltan minden kéz közelbe lesz és egy egyedi felszereltségű, kényelmes és praktikus fotelre tehetünk szert.

A fotel tartozéka egy párnázott, megvastagított felcsatolható vállpánt.

Termék adatok
Méret : ülőfelület: 50x55 cm
háttámla: 70x55 cm
Állítható háttámla : igen
Lábak : 4 db 38 cm hosszú
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: