NEVIS Profi Light Pergető szett új (KB-489)

Bónuszpont jóváírás 180 pont
Akciós ár :
17.990 Ft
Eredeti ár : 17990 22600 22.600 Ft
DB
Részletek

Ez a pergető összeállítás a rablóhalas horgászok számára készült. Legyen szó profi, vagy haladó szintű pergető, ez a szett nagy segítségére lehet a ragadozóhalak horgászata során.

Arwo Spin 2,7m 15-30 g
Klasszikus pergető bot széria, kiegyensúlyozott akcióval. A legújabb gyártástechnológiával készültek ezért is volt lehetséges ebben az árkategóriában ilyen vékony átmérőjű botokat készíteni. A nyéltag nagy erőtartalékokkal rendelkezik ezért a fonott zsinóros horgászat sem jelenthet problémát. Az érzékeny spiccakciója miatt a mű csali minden rezdülését szinte a kezünkben érezzük.
- Hossz(m): 2,70
- Dobósúly: 15-30 g
- Anyag: karbon
- Gyűrű típus: SIC
- Nyélborítás: parafa
- Tagok száma: 2
- Súly: 210 g

Syncro 3500
Exkluzív kivitel és magas színvonalú technikai újítások egészítik ki egymást ebben az orsócsaládban. A Syncro orsócsalád 3 golyóscsapágya garancia a sima futásra és a hosszú élettartamra. A nyújtott távdobó dobról rendkívül könnyen fut le a zsinór elősegítve a távoli dobásokat. A forgácsolt alumínium hajtókarra egy ergonomikus fogantyú került, ami kényelmes fogást, biztosit még a hidegebb időszakokban is.
- Csapágy (db): 2+1
- Orsóház anyaga: grafit-hybrid ház
- Fékrendszer: preciziós elsőfék
- tűgörgős visszaforgásgátló
- S-stroke zsinórcsévélő rendszer
- alumínium távdobó dob
- csavarodásmentes zsinórvezető görgő
- alumínium CNC hajtókar
- Áttétel: 5,0:1
- Zsinór kapacitás(mm/m): 0,25 / 220

Pergető válltáska
A Nevis Pergető válltáska nagy minden horgász igényét maximálisan kielégíti. A nagyméretű, erős táskában minden fogós műcsalit és apróbb kiegészítőt szállíthatunk, így a vízparti cserkészésnél garantáltan minden a kezünk ügyében lesz! A táska belül két részre van osztva, egy vékonyabb és egy vastagabb tárolórészre. Ezen kívül még elől is található két zseb, melyek patenttal zárhatók. A nagyobb, belső rész zárása két állítható hosszúságú csattal történik. A táska mérete 37x13x28 cm.

A szett tartalma:
- 1 db Arwo Spin 2,7m 15-30g bot
- 1 db Syncro 3500 orsó
- 1db Pergető válltáska

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: