ARNO Jubileumi Intruder Crystal szett 3,3 m (12045034) + Ajándék pontypárna

Bónuszpont jóváírás +150 pont
Akciós ár :
14.990 Ft
Eredeti ár : 14990 28490 28.490 Ft
DB
Részletek

Jubileumi akció az Energofish-től!
Válassz a születésnapi termékek közül és megrendelésedhez egy kis méretű pontypárnát adunk ajándékba! Ha ezzel a párnával készítesz egy fényképet, és azt feltöltöd Facebook oldalukra (www.facebook.com/energofish), akkor esélyes vagy nyereményeikre:
Heti nyeremény: 1 db Óriás pontypárna
Fődíj: 3 x 100.000 Ft Vásárlási utalvány

Az akció 2017. október 15-től 2017. december 15-ig, illetve a készlet erejéig tart.
Fődíj sorsolása: 2017 december 18-án.

Az Arno Intruder Carp feederbot a 2017-es év egyik siker terméke! Kiváló carbon anyagának és a keresztszálas erősítésnek köszönhetően nagyon strapabíró, ám mégis könnyű és rugalmas horgászbot jött létre. A 60-120 grammos dobósúly tökéletesen megfelel a legnagyobb halak partra segítéséhez is és emellett kellő erőtartalékkal szolgál a nagy távolságok eléréséhez. SIC betétes gyűrűsor biztosítja a zsinór megfelelő futását és, azt, hogy idő előtt ne kelljen lecserélni a használt damilt. Elég sűrűn foglalnak helyet a boton, viszont nagy belső átmérővel rendelkeznek, így a nyárfaszösz sem akad meg bennük, megkímélve minket sok kellemetlenségtől. Hagyományos csavaros orsótartó került a botra, parafa nyéllel kombinálva. Ajánlott zsinórvastagság 0,20 mm- től 0,28 mm-ig. Az Intruderrel tökéletes párost alkot az Arno Crystal orsónk, mely kategóriájában egy kiváló minőséget képvisel. Precíz illesztések, könnyített fém dob és fém hajtókar jellemzi. Futása meglepően jó, llegszívesebben az egekig magasztalnánk, annyira jó ez az orsó a kategórián belül. Simán felveszi a versenyt akár tízezer forint feletti darabokkal is. Fékje precíz, jól adagolható. Nagyon jól el vannak találva az Intruder Crystal szettek méretezései, a 3,30-as bothoz Crystal 30-as orsót adunk.

Ha szereted a hasznos megoldásokat és szeretnél kedvező áron jó minőségű horgászfelszerelést vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Jubileumi Intruder Crystal 330 szettet!

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: