ARNO Nyár végi Arno Feeder szett (12045017)

Bónuszpont jóváírás +200 pont
Akciós ár :
19.990 Ft
Eredeti ár : 19990 37000 37.000 Ft
DB
Részletek

Elérkeztünk a nyár végéhez, az ősz elejéhez, de a horgászatot ezután sem kell feladnunk!

Ez a szett tartalmaz egy kiváló Arno Intruder Medium feeder 3,9 méteres horgászbotot, melynek anyaga jó minőségű, tiszta carbon, keresztszálas erősítéssel. Tökéletesen alkalmas bányatavak, holtágak, kisebb vízfelületek meghorgászására, de akár folyóvízi fenekezésre is, ahol a sodrás megengedi kisebb tömegű végszerelékek használatát. Dobósúlya 30-80 gramm.

Ehhez a bothoz tökéletesen passzol az Arno Intruder Feeder 6000-es orsó! Dob átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla, és az orsón való tárolás során ne legyen olyan, mint a rugó. Könnyített, sekély fém dob, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. Csapágyazott zsinórvezető görgővel rendelkezik, ami minimális terhelésre is már forog és nagy terhelésre sem áll meg. A felkapókar, esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával.

A bot és orsó párost kiegészíti egy merítő szett, ami Carp Hunter 180 cm hosszú teleszkópos nyélből és egy sűrű szövésű merítőfejből áll. Ezzel az összeállítással keszegeket, kisebb pontyokat tudunk partra segíteni 4-5 kilós méretig. Egy praktikus bottartó fej is került a csomagba, melyen kényelmesen el tudjuk helyezni botunkat, sőt még egy másik felszerelést is nyugodtan ráhelyezhetünk a zsúfoltság érzése nélkül. A végszerelék összeállításához is adunk némi támpontot, zsinór, horog, etetőkosár, és gubancgátló cső tekintetében.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: