ARNO Nyári Intruder Arno Feeder szett (12045016)

Bónuszpont jóváírás +190 pont
Akciós ár :
18.990 Ft
Eredeti ár : 18990 32220 32.220 Ft
DB
Részletek

A Nyári Arno Intruder Feeder szett, tökéletesen alkalmas nyaralásra, hiszen nem kell magunkkal cipelnünk az egész bottáskát és a nehéz vödreinket. Egy bot egy orsó, egy kis etetőanyag és indulás a vízpartra.

A szettben található Arno Intruder Carp feeder 3,6 méteres egy igazán univerzálisan használható feederbot. A magas minőségű carbon anyag, a spirálszövött kevlar erősítés, a kényelmes fogást biztosító parafa nyél, a bottagok alsó fém zárókupakjai, a nagy keménységű sic gyűrűk mind a tartós használat garanciája. Ezzel a bottal végre nem csak egy-két szezonra oldjuk meg a botválasztás kérdését. A három darab, nagy méretű gyűrűkkel szerelt rezgőspicc teszi igazán vonzóvá és minden körülményhez megfelelővé. Dobósúlya 60-120 gramm.

A bothoz ideális párosítás az Arno Intruder feeder orsó. Light, medium-light, medium, medium-heavy horgászbotra hibátlan választás ez az orsó. Dob átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla, és az orsón való tárolás során ne legyen olyan, mint a rugó. Könnyített, sekély fém dob, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. Ide tartozik a csapágyazott zsinórvezető görgő, ami minimális terhelésre is már forog és nagy terhelésre sem áll meg. A felkapókar, esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával.

A szettben található Carp Expert Vászon keverőedény a lehető legkisebb helyet foglalja. Ebben könnyedén bekeverhetünk 1-2 kg kaját és emiatt nem kell nagy dézsákat cipelni a tópartra. A szettbe került 2 csg fogós etetőanyag is. A Champion etetőanyag család az utóbbi idők egyik legeredményesebb versenyhorgásza, Szilvási Szilárd receptje alapján készült rendkívül magas minőségű haleledel. A keverékek önmagukban is használhatóak hétköznapi és versenykörülmények között egyaránt, további aroma hozzáadást nem igényelnek. Mikrogranulált szemcsézete teszi különlegesen fogóssá ezt az etetőanyagot. A süllyedő anyag tartósan a fenék közelében dolgozik és fejti ki jótékony csalogató hatását. Az apró, de nehéz szemcséket az áramlatok nem viszik el, így a lehető legkisebb területre koncentrálhatjuk az etetést és az etetésre látogató halakat. A szett a 150 méteres Energoteam Power Feeder zsinórral lesz teljes.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: