Carp Expert Jubileumi Elite szett 3,9 m (12045039) + Ajándék pontypárna

Bónuszpont jóváírás +300 pont
Akciós ár :
29.990 Ft
Eredeti ár : 29990 37890 37.890 Ft
DB
Részletek

Jubileumi akció az Energofish-től!
Válassz a születésnapi termékek közül és megrendelésedhez egy kis méretű pontypárnát adunk ajándékba! Ha ezzel a párnával készítesz egy fényképet, és azt feltöltöd Facebook oldalukra (www.facebook.com/energofish), akkor esélyes vagy nyereményeikre:
Heti nyeremény: 1 db Óriás pontypárna
Fődíj: 3 x 100.000 Ft Vásárlási utalvány

Az akció 2017. október 15-től 2017. december 15-ig, illetve a készlet erejéig tart.
Fődíj sorsolása: 2017 december 18-án.

Az Elite feederünk egy olyan termék a cég palettáján, amely bevezette a modern megjelenésű és minőségű horgászbotjainkat a horgász köztudatba. A 3,90-es változatával óriási távolságok váltak elérhetővé. IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen. A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét. Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. Betétes orsótartóval rendelkezik, mely stabilan tart és a 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, valamint hogy zsinórunk még több horgászat alkalmával sem sérüljön meg. A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba. Ehhez a bothoz megfelelő minőséget a Banax Helicon kisebbik változata, a 60 NF nyújt. A könnyített, alumínium dob magasított profilja hosszabb dobást biztosít, mint a klasszikus forma. A zökkenőmentes futást és a távdobásokhoz nélkülözhetetlen egyenletes zsinórrakást 6 darab csapágy, kétsebességes tengelyemelő, házba ültetett bronz nyaki csiga és precíz illesztések garantálják. Nyeletőfék rendszere tág határok között szabályozható, óriás lamellákkal szerelt letapadásmentes főfékje kifogástalanul működik.

A Banax Helicon 60 NF főbb jellemzői:

- Áttétel: 4,8:1
- Csapágyak: 5+1
- Dob: Fém + Grafit pótdob
- Tömege: 420 gr
- Zsinórkapacitás: 0,37 mm / 230 m

Ez az összeállítás ideális akár a távolabbi haltartó helyek felderítésére, horgászatára is! Ha szereted a hasznos megoldásokat és szeretnél kedvező áron jó minőségű horgászfelszerelést vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Jubileumi Elite szettet!

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: