Carp Expert Jubileumi Method szett 3,6 m (12045038) + Ajándék pontypárna

Bónuszpont jóváírás +290 pont
Akciós ár :
28.990 Ft
Eredeti ár : 28990 35890 35.890 Ft
DB
Részletek

Jubileumi akció az Energofish-től!
Válassz a születésnapi termékek közül és megrendelésedhez egy kis méretű pontypárnát adunk ajándékba! Ha ezzel a párnával készítesz egy fényképet, és azt feltöltöd Facebook oldalukra (www.facebook.com/energofish), akkor esélyes vagy nyereményeikre:
Heti nyeremény: 1 db Óriás pontypárna
Fődíj: 3 x 100.000 Ft Vásárlási utalvány

Az akció 2017. október 15-től 2017. december 15-ig, illetve a készlet erejéig tart.
Fődíj sorsolása: 2017 december 18-án.

A Carp Expert Method Feeder horgászbot akkora népszerűségre és elismerésre tett szert, hogy nem hagyhattuk ki évfordulós szettjeink közül. Jellegének köszönhetően a legterhelhetőbb feederek közé tartozik. 100-150 grammos dobósúly tartományának köszönhetően az átlagosnál nehezebb kosarak is nagy távolságra juttathatók vele. Nyélkialakítása is ezt a célt szolgálja, optimális fogásával több energia vihető a lendületbe. Masszív, nagyméretű SIC gyűrűi a vastagabb zsinórok gondtalan használatát biztosítják, felmehetünk egészen 0.22-es vastagságig. Háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy minden körülményhez megtaláljuk a megfelelő érzékenységet. Ehhez a bothoz megfelelő minőséget a Banax Helicon kisebbik változata, a 60 NF nyújt. A könnyített, alumínium dob magasított profilja hosszabb dobást biztosít, mint a klasszikus forma. A zökkenőmentes futást és a távdobásokhoz nélkülözhetetlen egyenletes zsinórrakást hat darab csapágy, kétsebességes tengelyemelő, házba ültetett bronz nyaki csiga és precíz illesztések garantálják. Nyeletőfék rendszere tág határok között szabályozható, óriás lamellákkal szerelt letapadásmentes főfékje kifogástalanul működik.

A Banax Helicon 60 NF főbb jellemzői:
- Áttétel: 4,8:1
- Csapágyak: 5+1
- Dob: Fém + Grafit pótdob
- Tömege: 420 gr
- Zsinórkapacitás: 0,37 mm / 230 m

Ez az összeállítás ideális akár a távolabbi haltartó helyek felderítésére, horgászatára is! Ha szereted a hasznos megoldásokat és szeretnél kedvező áron jó minőségű horgászfelszerelést vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Jubileumi Method szettet!

További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: