Carp Expert Jubileumi Method szett 3,6 m (12045038)

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
28.990 Ft
Eredeti ár : 28990 35890 35.890 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A Carp Expert Method Feeder horgászbot akkora népszerűségre és elismerésre tett szert, hogy nem hagyhattuk ki évfordulós szettjeink közül. Jellegének köszönhetően a legterhelhetőbb feederek közé tartozik. 100-150 grammos dobósúly tartományának köszönhetően az átlagosnál nehezebb kosarak is nagy távolságra juttathatók vele. Nyélkialakítása is ezt a célt szolgálja, optimális fogásával több energia vihető a lendületbe. Masszív, nagyméretű SIC gyűrűi a vastagabb zsinórok gondtalan használatát biztosítják, felmehetünk egészen 0.22-es vastagságig. Háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy minden körülményhez megtaláljuk a megfelelő érzékenységet. Ehhez a bothoz megfelelő minőséget a Banax Helicon kisebbik változata, a 60 NF nyújt. A könnyített, alumínium dob magasított profilja hosszabb dobást biztosít, mint a klasszikus forma. A zökkenőmentes futást és a távdobásokhoz nélkülözhetetlen egyenletes zsinórrakást hat darab csapágy, kétsebességes tengelyemelő, házba ültetett bronz nyaki csiga és precíz illesztések garantálják. Nyeletőfék rendszere tág határok között szabályozható, óriás lamellákkal szerelt letapadásmentes főfékje kifogástalanul működik.

A Banax Helicon 60 NF főbb jellemzői:
- Áttétel: 4,8:1
- Csapágyak: 5+1
- Dob: Fém + Grafit pótdob
- Tömege: 420 gr
- Zsinórkapacitás: 0,37 mm / 230 m

Ez az összeállítás ideális akár a távolabbi haltartó helyek felderítésére, horgászatára is! Ha szereted a hasznos megoldásokat és szeretnél kedvező áron jó minőségű horgászfelszerelést vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Jubileumi Method szettet!

Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: