ENERGOTEAM Double Junior Feeder & Bojlis szett (12045001)

Bónuszpont jóváírás +200 pont
Akciós ár :
19.990 Ft
Eredeti ár : 19990 33730 33.730 Ft
DB
Részletek

A már jól ismert Double Tip Junior horgászbot mellé társítottuk a Double Speed 4000-es orsónkat és egy tekercs Carp Expert Feeder Zsinórt.
Nézzük, mit tudnak külön-külön és miért olyan jók együtt:
Junior Double Tip: A bojlis spicctag kihagyhatatlan választás azoknak, akik csatornán horgásznak amurra, pontyra, esetleg nagyméretű csalihallal csukáznak, vagy netán csónakból űzik a halakat feltolós, felfektetős úszós készséggel.
Rezgős spicctagja tökéletesen működik mind a hagyományos feederkosarakkal, mind pedig az ólmos fenekező horgászatkor is. Emellett bátran bevethetjük ezeket az érzékeny spicceket süllőzéshez csónakból vagy partról. Ajánljuk: a fenekező horgászat összes variációjához. Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.
Double Speed 4000: A horgászat során a két legfontosabb dolog, hogy végszerelékünk minél több időt töltsön a vízben és a megakasztott halat nagy biztonsággal szákba tudjuk terelni. Az üres, hal nélküli szerelék bevontatásának gyorsasága kiemelt fontosságú, ilyenkor állítsuk orsónkat magasabb áttételre. Gyors újra csalizás és már mehet is vissza, hogy az etetésen táplálkozó halak minél hamarabb fel tudják venni a felkínált csalit. Amint fárasztásra kerül a sor, válasszuk a kisebb áttételt, mellyel, ha szükséges, nagyobb erőt tudunk kifejteni, vagy finomabban tudjuk fárasztani a horgon lévő pontyot, amurt. Használhatjuk feederezésre és bojlis horgászatra egyaránt. Széles, kellően nagyméretű dobja a hagyományos felépítésű orsókhoz képest súlyos méterekkel növeli meg a dobótávolságot, ami adott napon a horgászat sikerességét is jelentheti egyben.
Carp Expert Feeder Sinking: A süllyedő zsinór bedobás után a víz alá merül, így ezzel jóval egyszerűbben megoldható ez a feladat, mint a hagyományos zsinórokkal, amiket nekünk kell a víz alá kényszeríteni. Különösen egy kis súlyú kosárnál, amit könnyen elgörget a víz hullámzása, könnyíti meg az életünket a jól süllyedő zsinór. A minimális nyúlás alapvető feltétel a feederes zsinóroknál, hiszen a horog legkisebb húzását is jeleznie kell a spiccnek.
A teljes szett összeállításánál törekedtünk arra, hogy a felszerelés összhangban legyen. Az orsó mérete arányban legyen a horgászbottal, a zsinór szakítószilárdsága ne legyen túlságosan alacsony, hogy könnyen elszakadhasson és túl magas sem, hogy a bottörés veszélye fennálljon. Egy nagyon jól használható, kompakt szettet kapunk, mellyel tudunk rövid távra fenekezni, úszózni, békés-, és rablóhalakra egyaránt.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: