ENERGOTEAM Jubileumi Bojlis szett (12045029) + Ajándék pontypárna

Bónuszpont jóváírás +5999 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
59.990 Ft
Eredeti ár : 59990 72990 72.990 Ft
DB
Részletek

Jubileumi akció az Energofish-től!
Válassz a születésnapi termékek közül és megrendelésedhez egy kis méretű pontypárnát adunk ajándékba! Ha ezzel a párnával készítesz egy fényképet, és azt feltöltöd Facebook oldalukra (www.facebook.com/energofish), akkor esélyes vagy nyereményeikre:
Heti nyeremény: 1 db Óriás pontypárna
Fődíj: 3 x 100.000 Ft Vásárlási utalvány

Az akció 2017. október 15-től 2017. december 15-ig, illetve a készlet erejéig tart.
Fődíj sorsolása: 2017 december 18-án.

Nincs Jubileum Bojlis szett nélkül! Minőségi összeállítást kínálunk a horgászoknak, melynek alapja 2 db 3,60-as Energo Team Rubin Boilie 2 részes, 3,5 librás kivitelben. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához. Az orsóra 2 db Kamasaki Comet Runner kerül, mely a 2017-es év népszerű újdonsága. Klasszikus kialakítású fém dob jellemzi, melyre még a vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokból is megfelelő mennyiség fér. A nyeletőfék abban segít, ha nem tudunk azonnal reagálni a kapásra, ne kelljen a víz fenekén kutatni a berántott horgászbotunk után. Sok csapágyas, sima futású, precíz fékes nyeletős orsó. Így használhatunk vékony zsinórt is vele, akár fonott dobóelőkével. Összeállított felszerelésünket egy Carp Expert Neo Compact Rod Podra tudjuk ráhelyezni, mely magában hordozza a csúcsminőségű rod podok tulajdonságait is. Kiválóan megfelel egy általános hétvégi horgászatra, mert kb. 2 perc alatt összeszerelhető és kevés helyet foglal. Tökéletes maximum 4 db bojlis vagy fenekező botnak, de akár feederbottal is használhatjuk.

A Carp Expert Neo Compact Rod Pod főbb jellemzői:
-
Állítható szélesség: 70 cm – 124 cm
- Állítható magasság: 37 cm – 83 cm
- Teljes súlya: 2.55 kg
- Váz anyaga: alumínium
- Bottartó adapterek száma: 4 db / kereszttartó
- Adapter rögzítése: 2 db fix pontos / 2 db állítható
- Kereszttartó magassága: állítható
- Rögzítések típusa: műanyag gyorszárak
- Tartóláb típusa: 4 db teleszkópos

A rod podra Swingerek és Black Fighter elektromos kapásjelzők kerültek. A megakasztott hal partra segítéséről pedig Carp Hunter merítő szett gondoskodik, mely egy 180 cm-es 2 részes nyélből és egy 85cm szárhosszúságú merítőfejből áll. A horgászat végeztével pedig felszerelésünket egy 3 rekeszes Carp Expert Standard Bojlis botzsákba csomagolhatjuk el, hogy ne sérülhessen a szállítás során. Az orsók, párnázott orsótartó rekeszekbe kerülnek, így teljes mértékben védve vannak a külső behatásoktól és attól, hogy egymásnak verődjenek. A bot tagjait, szalagokkal tudjuk a botzsák belsejéhez rögzíteni, így az elmozdulás és a szerelékek összekeveredése kizárt. A botzsák anyaga, vastag gyöngyvászon, mely nem csak esztétikus, de nagyon strapabíró is! Kis odafigyeléssel 10 év múlva is ebből a táskából vehetjük elő kedvenc botjainkat a vízparton.

Ha szereted a hasznos megoldásokat és szeretnél kedvező áron jó minőségű horgászfelszerelést vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Jubileumi Bojlis szettet!

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: