NEVIS Pontyozó Picker szett (KB-471)

Bónuszpont jóváírás 90 pont
Akciós ár :
8.990 Ft
Eredeti ár : 8990 12600 12.600 Ft
DB
Részletek

A Nevis cég egy remek szettet kínál a finom, érzékeny horgászatot kedvelők számára, mindezt rendkívül kedvező áron. A Nevis Magnum Black Picker 3 m erős, strapabíró, de mégis rugalmas, kezdő picker horgászok ideális választása. Pickerbothoz mérten nagy terheléseket is kibírnak, ugyanakkor fárasztáskor lecsökkentik a zsinórszakadás lehetőségét a hajlékonyságuknak köszönhetően. Érzékeny rezgőspiccekel szerelve, amely keszegezésre, vagy akár pontyozásra is alkalmassá teszik. Dobósúlyát maximum 40 grammban határozták meg.

Remek párosítás a bothoz a Nevis Force 40 orsó. Szinte mindenfajta horgászmódszerhez kiválóan alkalmazható. A filclamellás fékrendszer finoman adagolja fárasztáskor a zsinórt. Igényes kivitele meglepő ebben az árkategóriában, de a gyártó nem akart engedni a már megszokott minőségből. Az orsóház anyaga grafit-hybrid, ami miatt meglepően könnyű a szerkezet. Precíziós elsőfékje megbízhatóan működik, akárcsak az S-stroke zsinórcsévélő rendszer. Utóbbi a csavarodásmentes zsinórvezető görgővel kiegészülve biztosítja az egyenletes zsinórprofilt. Alumínium CNC hajtókarja nagyon erős és strapabíró. Áttétele: 5,5:1-hez, így viszonylag lendületes kicsévélést tesz lehetővé. Zsinórtároló kapacitása: 0,30 mm / 200 m.

A szett további eleme egy Method Feeder készlet, mely az összes kiegészítőt tartalmazza, ami a method feederhorgászathoz alkalmas szerelékek elkészítéséhez szükséges.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: