NEVIS Profi Method Feeder szett 3,9 méteres bottal (KB-452)

Bónuszpont jóváírás 199 pont
Akciós ár :
19.900 Ft
Eredeti ár : 19900 25400 25.400 Ft
DB
Részletek

Íme, a Nevis Profi method feeder szett, amit minden minőségi felszerelésre vágyó feederes pontyhorgász figyelmébe ajánlunk! Már a Nevis Motive Carp Feeder bot neve is jelzi, hogy nem egy hétköznapi feederbottal van dolga annak, aki a kezébe veszi. Három fő jellemzője van: az erő, a nagy dobósúly, valamint a kedvező ár. Ez a 3.90-es bot, extra-heavy karakterisztikájú, mely 45-150 grammos dobósúlyt jelent. Mikor van szükség ilyen erősségű felszerelésre? Ha kifejezetten akadós, kemény terepen horgászunk. A botban van megfelelő erőtartalék ahhoz, hogy egy-egy akadó mellől kifordítsuk a kapitális halakat. Ezzel a bottal, valamint megfelelő orsóval és végszerelékkel ellátva nem lesz szinte elérhetetlen távolság! Mindez a kiváló karbon alapanyagnak köszönhető, amitől a bottest az átlagostól lényegesen erősebb felépítésű.

Ehhez tökéletesen passzol a Nevis Aqua Feeder 6000 orsó! Egyik nagy előnye, hogy a megnövelt dobmérete miatt a zsinórbehúzása változatlan maradt, viszont az áttételét le lehetett csökkenteni. A lecsökkentett áttételű hajtómű könnyebben fut, és sokkal jobban bírja az igénybevételt. Nem utolsósorban a megnövelt rotorméret miatt ez az orsó még jobban kézre is áll, így könnyebben kezelhető. Tulajdonságai:

- Méret: 60
- Áttétel: 4,6:1
- Csapágyak: 2+1
- Grafit-hybrid test
- Alumínium dob
- Végtelen visszaforgásgátló
- Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
- Kiegyensúlyozott rotor
- Nyelőtőfék rendszer
- Zsinórkapacitás mm/m: 0,20/220, 0,25/140

A szett, a Nevis Method feeder készlettel válik teljessé, melyben minden fontos kiegészítő megtalálható, ami egy method feederes szerelék elkészítéséhez szükséges. Így például nem hiányozhatnak belőle a method kosarak, előkötött horogelőkék, stopperek, fűzőtű, stb.
 

 

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: