ENERGOTEAM Hátizsák L

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
5.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Strapabíró és praktikus hátizsák, az Energoteam kínálatából! A hátizsák, kopásálló és könnyen tisztítható gyöngyvászon anyagból készült, ami ezek mellett esőállóvá is teszi, kisebb esőt, illetve vízfröccsenést beázás nélkül átvészel. Kényelmes vállpántokkal rendelkezik, melyek állítható hosszúságúak, így testmagasságtól és testi adottságoktól függetlenül, mindenki saját kényelmére szabhatja a hátizsákot. A táska alja gumírozott koptató részt kapott, mely ezáltal sokkal kevésbé koszolódik, akár saras, nedves helyre is letehetjük, mert nem ázik át. Kényelmes, markolattal ellátott felső fogantyúja szintén stabil fogást biztosít. A hátizsák érdekessége, hogy alsó részét egy cipzár elhúzásával kiengedhetjük és további értékes helyet nyerünk ezáltal. A kisebb változatban ez kb. 7 cm-rel hosszabbítja meg táskánkat, a nagyobb változatban kb. 10-el. A cipzárok megnövelt méretűek és a lehető legmasszívabbak, ezzel is jól mutatja, hogy tartós használatra tervezték ezt a kiegészítőt.

A kisebbik változat 1 fő és két mellék rekesszel rendelkezik, a nagyobbik változat ezek mellett kiegészül egy elülső pici rekesszel, melyben sok apróságot, szükséges iratokat, kocsi kulcsot, telefont tarthatunk. Jól jön olyan esetekben is, amikor horgászhelyünk autóval nehezen megközelíthető, de túrázáshoz, kiránduláshoz is kifejezetten ajánljuk.

Termék adatok
Fakkok száma : 3
Méret : 55x35 cm
További választék
4.990 Ft 4.490 Ft
(2 50x30 cm)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: