By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Boat Feeder 270H + Power Fighter 4000 szett tesztelt 1

Bónuszpont jóváírás 200 pont
Akciós ár :
19.990 Ft
Eredeti ár : 19990 25490 25.490 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A Haldorádó Team tagjai, hogy minél hitelesebb és pontosabb információt adhassanak a különböző - Áruházunkban is fellelhető! - termékekről, a forgalomba hozataluk előtt, ezek jelentős részét ki is próbálják. A használatba vett, majd a későbbiek folyamán - a tesztírásokban, videókban - visszaköszönő horgászeszközök új termékként már nem értékesíthetők! Így az Áruházban, elkülönített helyen, jelentős árengedménnyel kínáljuk ezeket a tesztelt, sérült csomagolású, esetleg nem 100%-ig hibátlan (karcolt, foltos, lakkhibás, stb.) horgászeszközöket, amelyek használati értéke semmit nem csökkent, csupán az áruk! A termékleírók tájékoztatnak az eszközök állapotáról és esetleges hibáiról, így korrekt és egyértelmű képet adnak jelenlegi állapotukról.

A folyamatos fejlesztőmunka eredményeként örömmel jelentjük be, hogy végre kézzel foghatóak a rendkívül népszerű botcsalád megújult, kibővített méretsorral rendelkező tagjai. A Team Feeder Carp Fighter IMT-7 Power Carbon-ból készült. A Team Feeder Carp Fighter Boat 270H bot ideális a csónakos álló- és folyóvízi, valamint a nem túl széles tavakon vagy csatornákon való horgászatokhoz, ahol a maximális dobótávolság 40-50 méter. Ha a feederbotos pontyhorgászatok során felmerülő összes kívánságát teljesítő, hosszú távon hű társra vágyik, ne keressen tovább, mert megtalálta! Döme Gábor neve a garancia arra, hogy egy valóban tartós, de mégis megfizethető feederbottal válik tökéletessé feeder felszerelése!


A Power Fighter 4000 orsó egy univerzális, elsőfékes, pontyos feederorsó, melynek minősége és paraméterei megegyeznek a kínálatunkban méltán legnépszerűbb Carp Fighter orsókéval. A grafit-hybrid ház szolid, de elegáns megjelenést biztosít, ami nem csak a szemnek tetszetős, hanem meglehetősen masszív is, ezáltal strapabíróvá teszi a szerkezetet. Kategóriájához képest meglepően magas műszaki tartalom bújik meg a fedél alatt. A 4 + 1 csapágy könnyed futást produkál, az S-Curve zsinórfektető rendszer pedig tökéletes zsinórprofilt alkot, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. Az orsóra alumíniumból készült sekély dob került, melynek pereme döntött - ez megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ami nagyobb dobótávolságot eredményez. A dobon 2 db lekerekített zsinórklipsz található.
Az orsó fel van csévélve monofil zsinórral, melynek végén dobóelőke található. Erre egy komplett végszerelék került (kosár, horog, csalitüske). Tehát aki ezt a szettet megvásárolja, csak meg kell töltenie a kosarat etetőanyaggal és csalit kell tennie a tüskére, és már kezdődhet is a horgászat.

A szett gyermek horgásztáborban volt használva, ennek megfelelően keveset volt használva és szép állapotú. Az orsó zsinórral van feltöltve.

Ezt a szettet kizárólag személyesen, a Haldorádó Centrumban lehet átvenni, postázásra nincs lehetőség!

Termék adatok
Dobósúly : 40-120 g
Hossz (m) : 2,7
Gyűrűk száma : 11
Nyéltag átmérő (mm) : 12
Szállítási hossz (cm) : 140
Tömeg (g) : 196
Anyag : IMT-8 Power Carbon
Akció : Heavy
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : parafa + EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2+2
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: