SPRO Team Feeder Super Sensitive 360L - by Döme Gábor tesztelt 3

Bónuszpont jóváírás +270 pont
Akciós ár :
26.990 Ft
Eredeti ár : 26990 37990 37.990 Ft
DB
Részletek
A Haldorádó Team tagjai, hogy minél hitelesebb és pontosabb információt adhassanak a különböző - Áruházunkban is fellelhető! - termékekről, a forgalomba hozataluk előtt, ezek jelentős részét ki is próbálják. A használatba vett, majd a későbbiek folyamán - a tesztírásokban, videókban - visszaköszönő horgászeszközök új termékként már nem értékesíthetők! Így az Áruházban, elkülönített helyen, jelentős árengedménnyel kínáljuk ezeket a tesztelt, sérült csomagolású, esetleg nem 100%-ig hibátlan (karcolt, foltos, lakkhibás, stb.) horgászeszközöket, amelyek használati értéke semmit nem csökkent, csupán az áruk! A termékleírók tájékoztatnak az eszközök állapotáról és esetleges hibáiról, így korrekt és egyértelmű képet adnak jelenlegi állapotukról.

Döme Gábor iránymutatásai alapján egy olyan egyedi karakterisztikával rendelkező bot került piacra, amelyhez nehéz hasonlót találni. Legfőbb jellemzőik: szuper érzékenység, amelyet a nagyon finom (0,5, 1 és 1,5 oz), de jól látható „világító” pirosra festett spiccek közvetítenek. Ezek a hal lélegzetét is megmutatják. Szupergyors, de mégis elképesztően rugalmas karakterisztika. Sokan a finomszerelékes horgászathoz a „taknyos” angol botokat tekintik az etalonnak, amelyek már a kosár súlya alatt is nyéltagig görbülnek és akár egy tenyeres hal kifárasztása is komoly sportértéket jelenthet velük. Ez mind szép és jó, de ezekkel a botokkal a legritkább esetben lehet szélben, vagy esetleg nagyobb (40 métert meghaladó) távolságban is pontosan horgászni. Az új Super Sensitive botok a - legjobb minőségű Carbon alapanyagok felhasználásával - rendkívül gyorsak és feszesek lettek, amely a pontos dobások egyik záloga, de ha kell, nyélből görbülve őrlik fel a menekülő hal erejét. Ez a fajta progresszív akció, főként a versenyeken nélkülözhetetlen, és értékes másodpercekhez segíti használóját, amely a végeredményt tekintve több halfogásra szánt időt biztosít. 25-40 méterig ajánlott a 3,6 méter, míg 40-80 méter között sem kell a lehető legfinomabb horgászat lehetőségéről lemondani, ehhez készült a 3,9 méteres változat. A Team Feeder botok egyik sajátossága (legyen szó bármilyen modellről), hogy a nyélhosszuk is pontosan megtervezett. Nincs ez másként a Super Sensitive botcsaládnál sem. Éppen ezért a felhasználó nem véletlenül találkozik az átlagostól kicsit hosszabb, de a pontos, gyors, könnyed dobásokhoz nélkülözhetetlen optimális nyélhosszal. Természetesen a bot minden apró részlete szép és igényes munka eredménye, elég csak a gyűrűzésre, a nyélvéget záró kupakra, vagy a horogbeakasztó fülre nézni. Az ehhez párosuló ár sem megszokott. Mi indokolja a magasabb árfekvést? A válasz egyszerű: a gyártók számára a legnagyobb kihívást egy vékony, kecses, de extrém terheléseket is elviselő bottest legyártása képezi. Tehát az átlagostól fele olyan vastag bottestbe kell beletenni, annyi erőt, mint egy lényegesen vastagabb „dorong” botba, miközben extra rugalmassággal is kell rendelkeznie. Ehhez csak a legjobb, legdrágább carbon alapanyag használható. Nem véletlenül készül IMT-10 Power Carbon-ból ez a bot is. Csak ez képes elviselni a versenyzők és finomszerelékes feederezők minden elvárását és extra igénybevételét. A Super Sensitive botok tökéletesen használhatók pontyos (akár methodos) és keszeges versenyeken egyaránt, garantáltan helytáll minden kiélezett helyzetben. Kiváló alternatívát nyújt a gyakorlott, de extrém finomítás irányát képviselő „hétköznapi” feederhorgászoknak is.

A bot szemmel láthatóan használt, de remek állapotban van. A kisebb kopásnyomok a használatot nem befolyásolják. A bothoz 3 db spicc tartozik. A vászontok nincs meg hozzá.
Termék adatok
Dobósúly : 25-60 g
Hossz (m) : 3,6
Gyűrűk száma : 15
Nyéltag átmérő (mm) : 12
Szállítási hossz (cm) : 126
Tömeg (g) : 230
Anyag : IMT-10 Power Carbon
Akció : Light
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : parafa + EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 3+3
További választék
( 37.990 Ft
26.990 Ft )

(25-60 g 3,6 15 12 126 230 IMT-10 Power Carbon Light SIC parafa + EVA csavaros 3+3 )
( 37.990 Ft
26.990 Ft )

(25-60 g 3,6 15 12 126 230 IMT-10 Power Carbon Light SIC parafa + EVA csavaros 3+3 )
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: