DAIWA Tournament Basiair 45QD tesztelt 1

Bónuszpont jóváírás 1730 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
172.990 Ft
Eredeti ár : 172990 372240 372.240 Ft
DB
Részletek

A Haldorádó Team tagjai, hogy minél hitelesebb és pontosabb információt adhassanak a különböző - Áruházunkban is fellelhető! - termékekről, a forgalomba hozataluk előtt, ezek jelentős részét ki is próbálják. A használatba vett, majd a későbbiek folyamán - a tesztírásokban, videókban - visszaköszönő horgászeszközök új termékként már nem értékesíthetők! Így az Áruházban, elkülönített helyen, jelentős árengedménnyel kínáljuk ezeket a tesztelt, sérült csomagolású, esetleg nem 100%-ig hibátlan (karcolt, foltos, lakkhibás, stb.) horgászeszközöket, amelyek használati értéke semmit nem csökkent, csupán az áruk! A termékleírók tájékoztatnak az eszközök állapotáról és esetleges hibáiról, így korrekt és egyértelmű képet adnak jelenlegi állapotukról.

A Daiwa márkanév hallatán a hazai horgászok nagy része a kiváló minőségű botokra és orsókra gondol. Egyáltalán nem véletlen, hogy akik a legjobb felszereléseket keresik ebben a műfajban, azok először e márka termékeire összpontosítanak. Extra magas igényeknek is megfelelő Tournament 45QD a maga kategóriájában egyedülálló. Gyönyörű és különleges forma jellemzi. Talán a világ legkönnyebb, nagyméretű távdobó orsója címet is elnyerhetné, hiszen mindössze 440 gramm! Ez annak köszönhető, hogy az „Airmetal” magnézium ötvözet mellett egy korábban még nem használt Zaion nevű ultrakönnyű anyagot is alkalmaztak. A névrokon BASIA 45 mm-es dobprofilját megtartva egy fordulattal 90 cm zsinórt tudunk felcsévélni. Ezzel az orsóval olyan távolságokba röpítheti végszerelékét, amelyről eddig álmodni sem mert! Így könnyen válhat ez az orsó a távdobó orsók királyává. Az orsóban található 12 csapágy lenyűgözően sima futást eredményez. Fontos még megemlíteni a QD fékrendszert is, mely a Quick Drag, gyors fék rövidítése. Ez azt jelenti, hogy a fékerőt szabályozó gomb fél fordulatára a maximálisan fékerőt fejti ki. Az orsó a hozzá adott puha tokkal lesz teljes.

Főbb tulajdonságok:
- “Airmetal” ötvözet orsóház
- Zaion rotor
- Ultra hosszú (45 mm) duplán anodizált dob
- QD fékrendszer
- 12 golyóscsapágy
- Alumínium hajtókar
- Dobszoknya lyukazással könnyített
- Speciális rugós zsinórklipsz
- Inifinite visszaforgásgátló
- Gyönyörű, hibátlan zsinórfektetés
- Zsinórkapacitás: 0.36 mm - 240 m.

Az orsó szemmel láthatóan használt, de jó állapotban van. Az apróbb karcok a működést nem befolyásolják. A dob felső peremén egy enyhe sérülés látható, de ez a zsinórt nem károsítja. A dobon monofil zsinór található. Az orsóhoz nincs meg se a doboz, se a neoprén tok.

Termék adatok
Méret : 45
Csapágy (db) : 12
Áttétel : 4,1:1
Tömeg (g) : 440
Orsóház anyaga : magnézium
Fékrendszer : elsőfék
Dob anyaga : fém
Pótdob anyaga : nem jár hozzá
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: