PRESTON Absolute Station Compact – Blue Edition tesztelt 4

Bónuszpont jóváírás +1000 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
99.990 Ft
Eredeti ár : 99990 194990 194.990 Ft
DB
Részletek

A Haldorádó Team tagjai, hogy minél hitelesebb és pontosabb információt adhassanak a különböző - Áruházunkban is fellelhető! - termékekről, a forgalomba hozataluk előtt, ezek jelentős részét ki is próbálják. A használatba vett, majd a későbbiek folyamán - a tesztírásokban, videókban - visszaköszönő horgászeszközök új termékként már nem értékesíthetők! Így az Áruházban, elkülönített helyen, jelentős árengedménnyel kínáljuk ezeket a tesztelt, sérült csomagolású, esetleg nem 100%-ig hibátlan (karcolt, foltos, lakkhibás, stb.) horgászeszközöket, amelyek használati értéke semmit nem csökkent, csupán az áruk! A termékleírók tájékoztatnak az eszközök állapotáról és esetleges hibáiról, így korrekt és egyértelmű képet adnak jelenlegi állapotukról.

Az Absolute Compact Versenyláda - Blue Edition a régi Absolute Compact továbbfejlesztett változata új, dizájnos kék festéssel. Azoknak a horgászoknak ajánlott, akik helytakarékosabb ládát szeretnének a moduláris rendszerű versenyládák minden előnyével kombinálva. A továbbfejlesztett alsó doboz tökéletesen kompatibilis minden Absolute modullal. Ez a láda ideális feederbotos versenyzéshez is. Ülőfelülete rendkívül kényelmes, így a hosszú fordulók sem jelentenek megterhelést. A láda felnyitható fiókokkal rendelkezik, melyekben számos kiegészítő is helyet kapott. A felső fedél alatt 3 kivehető előketartó kapott helyet, illetve 6 különböző méretű fach is kialakításra került. Az alatta levő részben összesen 30 db létra kapott helyet. Alatta található a legnagyobb rekesz, melybe a darabosabb dolgokat is tudjuk tárolni. A szorítók gumibevonatot kaptak, mely így kényelmesebb és biztonságosabb fogást eredményez. A láda mellé lábrácsot is csomagolt a gyártó. A felépítmény a szokásostól is erősebb, 100 kg feletti horgászoknak is bátran ajánljuk! Kiegészítőkkel, tálcákkal, bottartókkal jól és egyszerűen felszerelhető modell!

- Láb vastagság: 30 mm
- Teleszkópos lábak száma: 6 db
- Ülőfelület mérete: 43x30 cm
- Lábrács mérete: 50x45 cm

A láda keveset volt használva, ennek megfelelően szép állapotban van, de 1-2 kisebb karc, kopás található rajta. Ehhez a verzióhoz jár még 3 kis adapter, egyik egy száktartó adapter, másik kettő pedig szögletes foglalattal rendelkezik.

Termék adatok
Méret : Ülőfelület mérete: 43x30 cm, Lábrács mérete: 50x45 cm
További választék
194.990 Ft 99.990 Ft
(Ülőfelület mérete: 43x30 cm, Lábrács mérete: 50x45 cm)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: