Sombereki Horgásztó


Térkép betöltése…
Sombereki Horgásztó
Kezelő Rácz János tógazda: +36-20/852-0432ifj. Rácz János tógazda: +36-20/852-0436Dohoczki Laura szállás, programok, csoportok: +36-20/852-0438Email: info@somberekihorgaszto.huWeboldal: www.somberekihorgaszto.huFacebook: http://www.facebook.com/horgaszturizmus
Nagysága 2,4 ha
Általános információ a vízről Völgyzáró gátas tó.
Megközelítés Az M6-os autópályáról Somberek, Pécsvárad lehajtónál elhagyva az autópályát, Palotabozsok irányába Somberek mintegy 5 km-re fekszik. Mohácstól kb. 12 km-re fekszik az 56-os utat elhagyva Pécsvárad irányába. Mindkét irányból Somberek településen táblák jelzik az utat a tó felé.
Parkolási lehetőség Van, a horgásztó bejárata mellett, szilárd burkolatú úton.
Halállomány Ponty, amur, ezüstkárász, csuka, süllő, dévérkeszeg, afrikai harcsa.
Telepítések 3 hetente-havonta.
Fajlagos tilalom Nincs.
Napijegy árak Felnőtt napijegy 1200 Ft (1 kísérő ingyenes), Gyerek napijegy: 600 Ft (1 kísérő ingyenes), Éjszakai jegy 1500 Ft, Kirándulójegy: 400 FtKülönböző bérletlehetőségekért kérem, hogy látogasson el weboldalunkra
Éjszakai horgászat Júniustól augusztusig kéthetente szombatonként, a pontos dátumokért látogasson el honlapunkra.
Napijegy váltási helyek Helyszínen.
Helyi kiemelt horgászati szabályok Fajlagos tilalom nincs, 5 kg feletti ponty nem vihető el, a többi hal esetében az MOHOSZ által meghatározott méretek a mérvadóak.
Bojlis horgászat Nincs.
Etetési korlátozások Nincs.
Csónak használat Nincs.
Lékhorgászat Nincs.
Pergetés Nem engedélyezett.
Sátorozási lehetőség Van.
Szállás A 2014-es szezonban már a rönkházunk is megnyitja kapuit a szállóvendégek előtt, ahol 8 apartman szoba található 2 szinten, mely összesen 32 fő elhelyezésére alkalmas. Így már az ország egész területéről és külföldről is várhatunk egyéni vendégeket, családokat és céges csoportokat, akik szabadidejüket és tréningjeiket nálunk szeretnék eltölteni, megrendezni.
Egyéb Somberek település Baranya megyében található Mohácstól 10 percre és az autópályától 5 percre. Horgásztavunkat 2011. április 1-én nyitottuk meg horgászaink és vendégeink előtt. Várunk minden olyan látogatót, aki szép, rendezett környezetben szeretné szabadidejét eltölteni. A horgászat mellett lehetőség van a büfé, tűzrakó helyek, asztalok, padok igénybevételére, haltisztító, mosdók, wc-k használatára valamint a gyerekeknek szerettünk volna kedveskedni az állatsimogatóval, a szabadtéri játékokkal és a játszótérrel.
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: