Termékek

Cikkek/Írások

Szerzők

Békás tó

Békás-tó Mezőhegyes

Horgásztavunk elérkezett egy korszak végéhez. Ezentúl csak SPORT HORGÁSZJEGYET fogunk árusítani és a 'fogd meg, engedd vissza' elv alapján üzemelünk a jövőben. Elvihető halat tartalmazó napijegyünk MEGSZÜNT!!! A meglévő méltán híres nagytestű halállományunkat (ponty 28 kg-ig,amur 18 kg-ig) szeretnénk nagy mennyiségű 5 kg feletti pontyokkal tovább növelni, hogy a hozzánk érkező sporthorgászok, minél jobban érezzék magukat. Ezúton szeretnénk megköszönni az elmúlt 16 évben a mi tavunkat látogató horgászvendégeknek, hogy minket választottak. Nagyon reméljük, hogy a jövőben is sokan fognak nálunk horgászni és mind szebb fogásokat érnek el. Továbbra is nagy szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Részletesebb információról érdeklődni a helyszínen vagy a +36-30/329-3951-es telefonszámon. 


Térkép betöltése…
Békás tó
Kezelő Fekete Péter MiklósMezőhegyes - Békás tó / 910/17 hrsze-mail: feketetomh@freemail.hu+36 30 3293951www.bekasto.eu
Nagysága 1,5 ha
Általános információ a vízről Rendezett fás környezet 5,5 ha területen található a horgásztó egyenletes meder viszonyok akadó nincsen átlag mélység 1.5-1.7 méter. Kiépített horgászhelyek, járda világítás a tó körül és ingyenes wifi.
Megközelítés A horgásztó Békés megyében, Mezőhegyes városában található.GPS: 46.3108889, 20.8275
Parkolási lehetőség Parkolás a tóparton kialakított parkolóban lehetséges.
Halállomány Fő halunk a ponty nagy mennyiségben 5-12 kg-ig, van kb. 35-40db 13-24kg-os és a legnagyobb 28kg. Amur (18kg az eddig fogott legnagyobb) csuka süllő balin keszeg kárász. Tokhal 6-12kg-ig.
Telepítések Tavaszi és őszi telepítések.
Napijegy árak 12 órás 2.500,- Ft24 órás 3.500,- Ftéjszakai 3.000,- Ft48 órás 7.000,- Ft72 órás 9.000,- Ft
Éjszakai horgászat Május 1- augusztus 31-ig.
Napijegy váltási helyek Helyszínen.
Helyi kiemelt horgászati szabályok Horgásztavunkon a fogd meg és enged vissza elv alapján csak SPORTHORGÁSZAT! folyik, próbáljuk a halak szelektálását megoldani és ahogy kikerülnek kisebb súlyúak úgy pótoljuk nagyobbakkal. Tavasz-őszi telepítéssel. Halat elvíni tilos! Ragadozó halra horgászni tilos!Általános horgászrend vonatkozik a horgászokra, a legfontosabb a halak védelme és a kíméletes bánásmód!
Bojlis horgászat Bojlis horgászatra van lehetőség. Fontos, leadcore és fonott dobóelőke használata tilos!
Etetési korlátozások Etetni romlott penészes etetőanyaggal és száraz magvakkal tilos! Etetőhajó használható, behordás nem engedélyezett.
Csónak használat Nem engedélyezett.
Lékhorgászat Nem engedélyezett.
Pergetés Nem engedélyezett, ragadozó halra tilos a horgászat.
Sátorozási lehetőség Előzetes bejelentés mellett megoldható.
Szállás Tóparton 3db faház található szállás helyként és a sátorozás is megoldható. Szállás ár 3500ft/fő/éjszaka+ifa 3-14 évesig 1750Ft/éj 3 éves kor alatt ingyenes. A faházak komfortosak, műholdas tv, hűtő, tusoló, wc, törölköző, ágyneművel felszerelve. Kerti konyha , szalonna sütő, bográcsozó, játszótér, állatsimogató, büfé ,horgászbolt, rendezvényes teraszok találhatok még a tóparton.
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: