Verpeléti tó

Horgásztavunk Heves megyében a Mátra keleti lábánál, Verpeléttől keletre, mintegy 3 km-re található. A 32 hektáros vízfelületet - melynek átlagos vízmélysége 2,5m - dombok és erdők szegélyezik, ezzel biztosítva a nyugodt és csendes kikapcsolódást. A tógazda intenzív telepítéssel biztosítja a gazdag halállományt. Tavunkban a békés halak mellett a ragadozók is szép számmal előfordulnak. A hozzánk érkező horgászok a ponty, amúr, kárász és keszegféléken kívül süllőt és csukát is akaszthatnak, valamint az utóbbi években egyre több méretes harcsa is horogra került, ezzel bizonyítva állományának növekedését. Ezen felül a bojlis horgászok is megtalálják nálunk a számításukat. Horgásztavunknál vendégeink az alapvető horgászkellékeken és csalikon kívül különböző üdítőket, söröket, rágcsálnivalókat is megtalálnak. A több napra érkezőknek sátrazási és zuhanyzási lehetőséget is biztosítunk. Horgászaink mindegyik horgászállást megközelíthetik autójukkal. Sikeres horgászatot és kellemes időtöltést kívánunk.

Térkép betöltése…
Verpeléti tó
Kezelő Ballók László3351 Verpelét, Rózsa út 2,0630/915 6329,www.verpeletito.hu
Nagysága 32 hektár
Általános információ a vízről Az átlagos vízmélység 2,5 méter, legmélyebb pontja 4 méter. Egyáltalán nem akadós.
Megközelítés Horgásztavunk Heves megyében a Mátra keleti lábánál, Verpeléttől keletre, mintegy 3 km-re található.GPS koordináták: 47.864167 20.250278
Parkolási lehetőség A horgászok leparkolhatnak közvetlenül a horgászhely mellé.
Halállomány Ponty, amúr, kárász, keszegfélék, harcsa, süllő, csuka. Törpeharcsa nincs.
Napijegy árak 3400ft. Bővebben a verpeletito.hu oldalon.
Éjszakai horgászat Amennyiben kizárólag egy éjszakáról van szó, akkor pénteken és szombaton van rá lehetőség. Ha legalább egy nappallal össze van kötve, akkor a hét bármely napján.
Napijegy váltási helyek A tóparton a halőrháznál.
Bojlis horgászat Van rá lehetőség telefonos egyeztetést követően.
Etetési korlátozások Etetés csak partról lehetséges.
Csónak használat Csónakot nem lehet használni.
Lékhorgászat Tilos.
Sátorozási lehetőség Van lehetőség sátorozni.
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: