FISH-WICK VENDÉGHÁZ

Fish-Wick Vendégház / Guesthouse A vendégház Ráckeve és Szigetbecse között, a festői szépségű Ráckevei (Soroksári) Duna mentén, horgászkörökben sokat ígérő, Herkulesnek elnevezett óriásponty élőhelye, Makád szomszédságában található. Családi és baráti társaságok zavartalan kikapcsolódásához a csendes, nyugodt környezet mellett, a nyaralóhoz tartozó saját használatú stég és a vízpart közvetlen közelsége is hozzájárul. Nem messze Ráckeve idilli kis Városa, strand, élelmiszerbolt, de elég távol ahhoz, hogy valóban zavartalan legyen az üdülés.


Térkép betöltése…
FISH-WICK VENDÉGHÁZ
Cím 2300 Ráckeve, Keszegsor.221http://www.fishwickvendeghaz.hu
Szobák száma, típusa A Ház 6 személy kényelmes befogadására alkalmas, de 8 alvóhelyet is tud biztosítani. Minden igényt kielégítő jól felszerelt konyhával, étkezővel, egy földszinti valamint egy emeleti fürdőszobával, három hálószobával, és reggeliző terasszal rendelkezik.Egy db kétszemélyes ágy, 2-2 db egyszemélyes kényelmes ágy biztosítja vendégei pihenését. Pótágyak külön kérésre elhelyezhetőek.
Felszereltség 2 különálló fürdőszoba, zuhanyzó, wc, tv a nappaliban, Wi-Fi.
Szolgáltatások A kertben felszerelt tűzrakó hely szolgálja a bográcsozás és grillezés szerelmeseit,a folyópart és stég eléréséhez nincs szükség az olykor kényelmetlen és időigényes autós vagy gyalogos úton történőát keléshez, hiszen a kert végében, néhány méterre a nyaralótól helyezkednek el.
Horgász lehetőségek Horgászati lehetőség: saját stég, etetett bója. Csónakhasználat.
Nyelvtudás Angol, Német.
Parkolási lehetőség Az udvarban 2 autó számára van zárt parkolási lehetőség.
Üdülési csekk Nem.
Háziállat Udvarba bevihető.
Ár
2 fő: 15 000 Ft/ház/éj
3 fő: 15.000 Ft/ház/éj
4 fő: 17 500 Ft/ház/éj
5 fő: 17.500 Ft/ház/éj
6 fő: 20 000 Ft/ház/éj
7 fö: 20 000 Ft/ház/éj
8 fő: 24 000 Ft/ház/éj
A ház bérleti díja tartalmazza a csónak használatot.
Az idegenforgalmi adó 250 Ft/fő/éj 18 év felett.
Foglalás Foglalás E-mailben: szigetgast@gmail.com tel:30/371 90 21Írásban történt visszaigazolást követő 3 munkanapon belül 20 % foglaló utalása szüksége.
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: