Alsónémedi Öreg tó


Térkép betöltése…
Alsónémedi Öreg tó
Kezelő Ballók Szabadidő Sport Kft4075 Görbeháza, Petőfi út 15.+36 70 344 9835A tó facebook oldala: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011055907692
Nagysága 1,8 hektár
Általános információ a vízről Budapesttől 25 km-re, egy gyönyörű, zöld körbekerített 5 hektáros területen található az 1,8 hektáros Öreg tó, az 5-ös és 51-es főutak vonzáskörzetében.Vízmélysége szakaszonként változó, átlagban 3,5 méter mély.Családias, baráti környezetben, nádassal és fákkal övezett parttal, kialakított stégekkel, grillordókkal, mobil tűzrakóhelyekkel és vezetékes ivóvizet biztosító vízcsapokkal, illetve közvilágítással. Továbbá 6 db 4 személyes bérelhető faházzal.A tóhoz kulturált büfé is tartozik széles ital-és üdítőválasztékkal, továbbá etetőanyagok, csalik és horgászfelszerelések is kaphatók. A büfé külön női és férfi mellékhelyiséggel rendelkezik.Nyáron hatalmas, árnyékos terasz várja minden kedves látogatóját.A tó víz alatti forrásokból táplálkozik, minősége kiváló, mindezt az édesvízi medúzák, rákok és teknősök bizonyítják.A tó további különlegességét a benne fellelhető 10 kg feletti halak adják.A terület nagyságából adódóan kiválóan alkalmas horgászversenyek, különböző rendezvények, találkozók lebonyolítására.Bővebb információért kérem, keressenek a tó megadott elérhetőségein!
Megközelítés Az 51-es főútról Dunaharaszti felől, a Némedi útról illetve az 5-ös főút felől a Haraszti útról nyílik a Kistói utca, melynek végén található a tó.GPS: 47.325 19.144444
Parkolási lehetőség A büfé melletti tágas, őrzött, zárt parkolóban díjmentesen.
Halállomány Fő halállomány: ponty és koi ponty, amur, keszeg, dévér, kárász, csuka, süllő, balin, busa.
Telepítések A haltelepítés a kifogott halmennyiség függvényében, általában 2-3 hetente történik.
Fajlagos tilalom Koi ponyt és egyéb színes halak, valamint az 5 kg feletti példányok védettek, ezáltal nem elvihetőek!
Napijegy árak 07:00-19:00 Nappali horgászidő1. Halas napijegy: 3.600 Ft, amely tartalmaz 2 db nemes halat 5 kg összsúlyig vagy 1 db ragadozó halat 5 kg-ig + 3 kg egyéb halat.Az 5 kg feletti mennyiséget a halőrháznál feltüntetett áron ki kell fizetni!2. Sportjegy: 1.600 Ft, amely elvihető halat nem tartalmaz.3. Gyerekjegy: 800 Ft, amely elvihető halat nem tartalmaz.4. Éjszakai jegy: 4.200 Ft, amely tartalmaz 2 db nemes halat 5 kg összsúlyig vagy 1 db ragadozó halat 5 kg-ig + 3 kg egyéb halat.Az 5 kg feletti mennyiséget a halőrháznál feltüntetett áron ki kell fizetni!
Éjszakai horgászat Engedélyezett.19:00-07:00 Éjszakai horgászidő
Napijegy váltási helyek Helyszínen, a tó büféjében van rá lehetőség.
Helyi kiemelt horgászati szabályok HÁZIREND1. A felnőtt horgász egyszerre 2 botot használhat, botonként 2 horoggal.2. Minden horgász köteles a horgászat ideje alatt saját merítőhálót és saját haltartót használni.3. Horgászni csak a kialakított horgászhelyen lehet, új horgászhely kialakítása SZIGORÚAN TILOS!4. A kifogott és megtartani kívánt halat kötelező a napijegyen beírni és a haltartóba helyezni. A megfogott halakat cserélgetni, átadni tilos. 5.A megtartani nem kívánt halat kíméletes módon kötelező visszaengedni! 6. Pontymatrac és fertőtlenítő használata kötelező!7. A horgászat befejezésével a napijegyet a váltás helyén le kell adni, a kifogott halat mérésre be kell mutatni, illetve a csomagokat kérésre meg kell mutatni.8. A horgász a horgászat közben köteles megmutatni a napijegyet és a szákban tárolt halat az arra kijelölt személynek.9. A tó területére környezetvédelmi és biztonsági okok miatt gépjárművel behajtani SZIGORÚAN TILOS!10. Olyan tevékenységet végezni, amely a többi horgász nyugalmát bármely módon megzavarhatja, SZIGORÚAN TILOS! (Lármázás, kiabálás, hangos zenehallgatás)11. A horgász a horgászhelyet és környezetét köteles tisztán tartani! A szemetet, cigarettavéget, szotyolát a szemétgyűjtőbe kell kidobni!12. A felsorolt pontok bármelyikének megszegése illetve figyelmen kívül hagyása a kifogott halak visszaengedést és a tóról való kitiltását vonja maga után.A házirendben az Országos Horgászrend az irányadó!A változtatás jogát fenntartjuk!
Bojlis horgászat Lehetséges.
Etetési korlátozások Etetés a partról lehetséges, etetőhajó használata engedélyezett.
Csónak használat Nem engedélyezett.
Lékhorgászat Lehetséges.
Pergetés Lehetséges.
Sátorozási lehetőség Lehetséges.
Szállás 6 db 4 személyes bérelhető faház, (minimalizált horgászlak árammal, külső-belső világítással)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: