Gyakornokok foglalkoztatása a Haldorádó Team Kft-nél

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2017-02629
  • Igényelt támogatás: 9 029 720 Ft
  • Támogatás mértéke: 100%
  • Projekt költségvetése: 9 029 720 Ft
  • Projekt befejezése: 2019.03.11.

A projekt bemutatása:

Társaságunkat több mint 20 éve, 1998. február 12-én alapították és 2009. augusztus 29-én Bt-ből Kft-vé alakították. Fő profilunk az internetes horgász cikk kereskedelem, melyben piacvezető pozíciót értünk el. A folyamatos termékfejlesztések, internetes megrendelések növekedése révén új, fiatal munkavállalók felvételét terveztük, ezért került sor a 2 fő gyakornok felvételére.

A pályázat keretében 2 fő gyakornok foglalkoztatása eladó és raktáros munkakörökben valósult meg. A gyakornokok által végzett főbb feladatok: bolti eladás, internetes eladás, raktározási, csomagolási, szállítási feladatok ellátása, webshop kezelés, számlázás, adminisztráció.

A 2 fő gyakornok munkavégzéséhez beszereztük a munkájuk ellátásához szükséges anyagokat és eszközöket, melyek elengedhetetlenek voltak a munkába állásukhoz: laptop, lézer nyomtató, nyomtató toner, 2 típusú árleolvasó, szék, rakodó, megközelítő rámpa a raktározási feladatok ellátásához, munkaszék, polcos kocsi, valamint a webshop termékek csomagolásához térkitöltő gyártó gépet fóliákkal, mely biztosítja a termékek sérülésmentes, törésmentes csomagolását és szállítását valamint egy öltözőszekrényt a 2 fő gyakornok átöltözéséhez.

A projekt révén a gyakornokok jelentős szakmai tapasztalatot szereznek a szakképzettségüknek megfelelő szakterületen, valamint komplex szakmai tapasztalatra, tudásra tudtak szert tenni. A szakmai tapasztalat és a megszerzett ismeretek jelentős mértékben hozzájárulnak a gyakornokok munkaerő-piaci kilátásainak és jövőbeni foglalkoztatási lehetőségeinek javulásához. A projekt eredményeként 2 fő gyakornok foglalkoztatása megvalósult, akik jelentős szakmai tapasztalatot szereztek mentorunk -aki cégünk boltvezetője - irányítása és felügyelete mellett.

A projekt megvalósulásának helyszíne:

6400 Kiskunhalas, Széchenyi u 49., hrsz: 574.

A projekt a következő közreműködő szervezet támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium
Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Infovonal: 06 40 200-617
Honlap: www.palyazat.gov.hu

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.