Videóval

Dél-Amerika aranya, a Golden Dorado

Döme Gábor 2024-03-30
Ha ízlelgetjük ezeket a szavakat: ELDORÁDÓ, DORÁDÓ, HALDORÁDÓ, valószínűleg sokak számára ismerősen csengenek. De abban is biztos vagyok, hogy ezek teljesen más jelentéssel bírnak a legtöbb ember számára. Tudtad, hogy él a világon egy olyan hal, amelynek neve: GOLDEN DORADO? Tudtad, hogy amikor – közel 30 évvel ezelőtt – útjára indítottuk vállalkozásunkat és a HALDORÁDÓ nevet adtuk neki, akkor ez a hal volt az egyik névadó? Tudod, hol él ez a csodás „aranyhal” és hogyan fogható meg? Tarts velünk, és megmutatjuk neked!

Harc az óriás fekete amurokkal

Döme Gábor 2024-03-27
2017-ben jártam először Japánban és meghatározott céllal érkeztem ide akkor is. Pontyokat szerettem volna fogni feeder módszerrel, saját eszközökkel, saját csalival. Elmondhatatlanul boldog és büszke voltam, hogy ez több helyszínen is sikerült, ami megalapozta a LEGEND csalik jó hírnevét és tartós sikerét.
Videóval

Bemutatom az új Haldorádó QC Method Feeder kosarakat

Sipos Gábor 2024-03-26
A method horgászathoz kiegészítőket, kosarakat vásárolni manapság nem könnyű. A bőség zavarában ugyanis könnyű elveszni. Mind formában, mint kivitelezésben, mind pedig anyaghasználatban számos változat érhető el. A most bemutatásra kerülő termékcsalád különlegessége, hogy e kosarak használatával nagyon könnyen tudunk alkalmazkodni az eltérő víztípusokhoz, dobástávolsághoz, sőt, valamilyen szinten még a fárasztás hatékonyságához is!
Videóval

Tavaszindító nagypontyos method tippek

Döme Gábor 2024-03-16
Az enyhe télnek köszönhetően, gondolom, már sokan túl vannak az idei első horgászatokon, sőt, megfogták már az első pontyaikat is. De valószínűleg pont ugyanennyien vannak, akiknek még nem lett halas a kezük idén. Elsősporban nekik szeretnék hasznos, hideg vízi nagypontyos tippeket adni, hogy már az első próbálkozások is eredményesek legyenek!
Videóval

Bemutatom az új By Döme Black Edition nagypontyos botcsaládot

Döme Gábor 2024-03-05
2023-tól már nemcsak a feederhorgászathoz fejlesztett eszközökkel találkozhatnak a By Döme márkanév alatt az érdeklődők, hanem a nagyponty-horgászathoz fejlesztett eszközökkel is. Ezek közül elsőként a Black Edition bojlis botokat szeretném bemutatni, amelyek egy jó ideje már pontyhorgász filmjeimben is megjelennek. E botcsaládban a legnépszerűbb, három különböző erősségű és hosszúságú bot kapott helyet.
Videóval

Tavaszi fogós receptek felmelegedő vizekre 2024

Sipos Gábor 2024-03-04
A 2024-es Haldorádó újdonságok nemcsak a feedereseknek tartogat újdonságokat, hanem a nagyponty-horgászok számra is. Ahogy már megszokhattátok, a tavaszi receptek elsősorban az új termékekről szólnak, így azok felhasználási területei kerülnek középpontba. Ami eltér az eddigi receptajánlóktól, hogy ebbe az összeállításba kerültek pontyhorgászok számára készített csomagok is.

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2024

Haldorádó Team 2024-02-12
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk!
Videóval

A Nílus királya

Döme Gábor 2024-02-10
Az afrikai kontinens legnagyobb édesvízi ragadozóhala a NÍLUSI SÜGÉR. Állománya azonban vészesen csökken, és annyira megcsappant az utóbbi pár évben a közismert egyiptomi vízterületeken, hogy csak óriási szerencsével lehet horogra keríteni. A kifogható méret sem az, amiért érdemes lenne a hosszú és kockázatos útnak nekivágni. Van azonban Afrika belsejében egy hely, ahol még érintetlen óriások várják a mindenre elszánt, világjáró horgászokat. Ide fogom most a kedves olvasókat elkalauzolni!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2024 versenysorozat kiírás

Haldorádó Team 2024-01-29
Közeleg a tavasz! Az elmúlt évek töretlen sikerei, illetve a rendezvény népszerűsége okán örömmel jelentjük be, hogy a 2024-es év sem telik el az egész esztendőt felölelő versenysorozatunk nélkül! A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum bizonyította, hogy méltó helyszíne a sorozatnak, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Lássuk a részleteket!
Videóval

Haldorádó új termékek 2024

Döme Gábor 2024-01-06
Nehéz évről évre megújulni, de nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy immár nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi igényeket is ki kell tudnunk szolgálni. Ez olyan feladat, amelyet nem teherként, hanem kihívásként fogunk fel és olyan megoldásokra, innovatív termékek fejlesztésére koncentrálunk, amelyekkel megpróbálunk az elvárásoknak maximálisan megfelelni!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.