Videóval

A sziámi óriás ponty

Döme Gábor 2023-03-11
A téli fagyos túrák után jólesett már egy kicsit felmelegedni és egy olyan országban horgászni, ahol télen is pezseg az élet, ahol felrobban a víz, ha megakasztasz egy nagytestű halat. Annyira vágytam már erre az érzésre, annyira szerettem volna megküzdeni egy izmos, kapitális hallal!
Videóval

Tavaszi fogós receptek felmelegedő vizekre 2023

Sipos Gábor 2023-03-06
A tavaszi receptajánló mindig hálás feladat, ugyanis sok az újdonság, amelyek keverési útmutatóira nagy az érdeklődés. Így aztán ebbe az összeállításba elsősorban olyan alapanyagok kerültek, amelyek 2023-as újdonságok. Szokás szerint van olyan recept a repertoárban, amely a finomszerelékes method horgászok számára nyújt jó lehetőségeket, de olyan összeállítás is, amely a célzott nagyhal-horgászoknak lehet jó alap. Természetesen minden recepthez a keverési útmutató is megtalálható, így senkinek nem okozhat gondot megkeverni a tavaszi horgászatok fogós csalogató anyagait!

MEGTELT! - Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2023

Haldorádó Team 2023-03-03
Kedves érdeklődők! Tisztelettel értesítünk Mindenkit, hogy a 2023-as gyermek horgásztáborra nincs már több helyünk, kérjük ne küldjenek több jelentkezést! Köszönjük a megértést! Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk!

IX. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2023-03-01
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a kilencedik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Öt éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum ad otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az IX. Haldorádó Junior Feeder Kupára!
Videóval

A nagy pontyok birodalmában, 6 pontykapás 5 db 20+ kg!

Döme Gábor 2023-02-25
Ezúttal Bosznia-Hercegovinába látogattam el Amir Taletovic horgászbarátom meghívásának eleget téve, aki ebben csodás kis országban él és immár 7. éve a Haldorádó teszthorgásza.

Harcsás method nagy pontyokkal

Döme Gábor 2023-02-11
Európai pontyos körutam során, 2022 októberében Bulgáriába látogattam el, hogy tanulmányozzam az ország pontyhorgász kultúráját és találkozzak forgalmazónkkal, Sunay Sabrievvel is. Természetesen a horgászat sem maradt el, amely során több olyan meglepetésben volt részem, amelyre egyáltalán nem számítottam. A kapitális pontyok között több termetes harcsát is sikerült method feeder technikával fognom. Mindezt hogyan? A filmből és írásból kiderül!
Videóval

Januári nagyponty-horgászat Tribaljban

Döme Gábor 2023-01-28
Európai pontyos körutam a horvátországi Tribaljban folytattam. A tó pontyállománya messze földön híres, és az Adriai-tengerhez legközelebb eső édesvizű tavak egyike, amely a legzordabb téli időjárás során sem fagy be.

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2023 versenysorozat kiírás

Putz Tamás 2023-01-23
Közeleg a tavasz! Az elmúlt évek töretlen sikerei, illetve a rendezvény népszerűsége okán örömmel jelentjük be, hogy a 2023-as év sem telik el az egész esztendőt felölelő versenysorozatunk nélkül! A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum bizonyította, hogy méltó helyszíne a sorozatnak, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Lássuk a részleteket!

Versenynaptár 2023

Haldorádó Team 2023-01-13
Elkészült a 2023. évi versenynaptár tervezete. Ez alapján máris könnyebb a szabadságok és szabadnapok ütemezése – nagyon sok jó verseny vár ránk ebben az évben is. Remélhetőleg a versenyek időpontjai véglegesek, amennyiben mégis változás következne be, igyekszünk a legrövidebb időn belül javítani. Ismét jöhet a tervezés, készülődés. Az írásban a versenyek időpontjai mellett elérhetőségeket is találtok a hivatalos, országos szabályokhoz.
Videóval

Haldorádó új termékek 2023

Döme Gábor 2023-01-07
Az elsőként elhangzó leggyakoribb kérdés, hogy mikor lehet megvásárolni az újdonságokat? 2023. február 1-től lehet az itt bemutatott Haldorádó 2023. évi újdonságait megvásárolni. Azzal sem árulunk el nagy titkot, hogy ezen a jeles napon, nem hétköznapi akciókkal és kedvezményekkel várjuk majd vásárlóinkat!

Rapid Feeder 4. rész - Method stratégia ismeretlen tavon

Döme Gábor 2022-06-04
Lengyel, magyar – két jó barát a kezdősora annak a rímbe szedett közmondásnak, amelyet Lengyelországban és Magyarországon csaknem mindenki ismer, és amely a két nép történelmi barátságát példázza. A horgászkultúrájuk, szokásaik, halfaunájuk azonban nemigen ismert a magyar horgászok számára.
Videóval

Vadvízi kalandok 48. rész – 12 hónap a Dunán 1. rész – januártól áprilisig

Döme Gábor 2022-01-08
Nagy „szerelmem” a Duna. Régi vágyam volt, hogy egy profi horgász szemével mutathassam be a rendkívül szeszélyes folyó életét, végigkísérve annak életét, változását az ÉV MINDEN HÓNAPJÁBAN. 2021-ben (is) nagyon sok időt töltöttem az öreg folyón, így született meg a 12 hónap a Dunán c. új filmsorozatom.
Videóval

Vadvízi kalandok 46. rész – 4 évszak horgászbottal a Tisza-tavon – TAVASZ

Döme Gábor 2021-11-27
2010 nyarán, tehát több, mint 10 évvel ezelőtt horgásztam utoljára a Tisza-tavon. Az erről készült film volt a vadvízi kalandok című filmsorozat első része. Akkor még nem sejtettem, hogy ezek a vadvízi horgászatok lesznek a legnézettebb, legnépszerűbb filmek a YouTube csatornánkon.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2023 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.