1. Céginformációk

Webáruház üzemeltetője
(a Csomagküldő áruházunk működtetője)
Üzemeltető
Haldorádó Team Kft.
 
Horgászcikk kereskedés
Hatósági nyilvántartó szám
C/002 489/2004.
Adószám
14871632-2-03
Közösségi adószám
HU14871632
Bankszámlaszám
10101047-43740300-01004004
SWIFT
MKKBHUHBXXX
IBAN Forint számla
HU65 1010 1047 4374 0300 0100 4004
IBAN EUR számla
HU79 1010 1047 4374 0300 0100 5304
Cégjegyzékszám
03-09-118651, Bács-Kiskun Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Székhely
6400 Kiskunhalas, Széchenyi út 49.
Mintabolt és ügyfélszolgálat
HALDORÁDÓ CENTRUM
Cím
6400 Kiskunhalas, Széchenyi út 49.
Telefon
+36209457758
Skype azonosító
E-mail cím
Webáruház címe
Nyitvatartási idő
Hétfő- péntek: 8:00-17:00, szombat: 7:00-12:00
Boltvezető
Haskó Tamás
A portált fejleszti és üzemelteti
Tárhely szolgáltatás

2. Magunkról

Vállalkozásunk alapköve a HALDORÁDÓ HORGÁSZBOLT 1997. december 1-én nyitotta meg kapuit. Az eltelt időszakban boltunk az ország egyik legismertebb horgászboltja és Dél-Magyarország egyik legjobban felszerelt szakboltja lett.

A vállalkozásunk életében az újabb hatalmas lépést a HALDORÁDÓ CENTRUM 2006. április 3-i megnyitása jelentette. Az új európai színvonalú, közel 400 m2 alapterületű horgászcikk kereskedés minden igényt kielégítő választékkal várja régi és új vevőit. Itt szinte mindent meglel, ami a horgászathoz kell!

2008-ban megjelentek az első saját HALDORÁDÓ márkaneves termékeink. Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatok ezekben a csalogatóanyagokban és hasznos kiegészítőkben testesülnek meg. A Haldorádó termékek gyártása 95%-ban Magyarországon történik, ezzel a Magyar ipart támogatjuk. A termékfejlesztés folyamatos és töretlen, minden évben előrukkolunk újdonságokkal.

2016-ban, hosszas előkészítő munka után, elérkezett az ideje, hogy tudásunkat kamatoztassuk a horgász „hardverek” (botok, orsók, kiegészítők) fejlesztése terén is. By Döme márkanév alatt kerülnek forgalomba a feederhorgászathoz gyártott tökéletes eszközök.

Termékeinket megvásárolhatják Európa majd minden országában, vagy megrendelhetik a www.haldorado.hu weboldalon. Ezen a weblapon minden nap új írás jelenik meg horgásztársaink legnagyobb örömére. Ismeretterjesztő horgász filmjeinket megnézhetik a https://www.youtube.com/user/HaldoradoPortal YouTube csatornánkon.

A kiskereskedelmi bolt By Döme, Haldorádó, Kaiwo, Deeper, Owner ,Nash, Nevis,Carp Academy, Reiva, Favorite, Prologic, Okuma, Energoteam, Shimano, Gardner, Guru, Korda, PB Product, FOX, Salmo, Rapala, CarpZoom, Cralusso, Preston, Korum, Humminbird, Thermacell, Led Lenser, Norfin, Dudi Bait, Dynamite Baits, Acroft, Mivardi, Mikado, Ottó Bácsi, Delphin, Black Cat, Boatman, Senzor Planet, Tímár mix, King Baits, Bait Bait, Promix, Aqua Garant, Penn, Gamakatsu, Spomb, Varivas, Energizer, Mad Cat, BKK márkakereskedés, de bőséges választék található minden egyéb ismert és közkedvelt horgászmárkából. Átlagosan 300 féle orsóból, 500 különböző botból, mintegy 8000 aprócikkből és 800 kiváló etetőanyagból, csalogató anyagból válogathat, udvarias, hozzáértő kiszolgálás mellett!

2017-ben kezelésünkbe került a kiskunhalasi Ezüst Tó Horgászcentrum, amelyet folyamatosan szépítünk, fejlesztünk. Ideális helyszín a horgászversenyek megrendezésére. A halfogás fáradalmait pedig kipihenhetik a vízparti vendégházainkban. Ezek a szállás helyek egész évben összkomfortos kényelmet biztosítanak vendégeinknek. Vízpartunk, rendezvény terünk, kiválóan alkalmas akár céges csapatépítő tréningek megtartására is. Weboldal: https://ezustto.hu.

Haldorádó Centrum

Cím
6400 Kiskunhalas, Széchenyi út 49.
Telefon
+36209457758
Skype azonosító
E-mail cím
Webáruház címe
Nyitvatartási idő
Hétfő - péntek: 8:00 - 17:00, szombat: 7:00 - 12:00
Boltvezető
Haskó Tamás

Haldorádó Internetes Horgászportál

2002. március 3-án tárta ki virtuális kapuit a www.haldorado.hu, amely köszönhetően Önöknek és a Haldorádó Team lelkes munkatársainak, jelenleg Magyarország leglátogatottabb, vezető Internetes horgászportálja. Tudjuk jól, lehetetlen mindenki elvárásának megfelelni, mégis azt szeretnénk, hogy a nap mint nap idelátogató horgászok jól érezzék magukat, és megtalálják azt, amire szükségük van. Ez lehet egy barát vagy egy segítő szándékú horgász, aki tanácsot ad a FÓRUM-on... lehet egy friss ÍRÁS, egy érdekes VIDEÓ, amely talán új információt hordoz... vagy egy horgászeszköz, amelyet eddig sehol nem talált, de az ÁRUHÁZ-ban mégis megrendelheti és megkaphatja anélkül, hogy kimozdulna lakásából. Itt garantáltan mindig történik valami, amiért érdemes idekattintani!

3. Böngészés a Webáruházban

Vevőtájékoztató magyarországi (belföldi) vásárlók részére

(Web)Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Termékeinket a könnyebb tájékozódás érdekében főkategóriák szerint soroltuk be. A főkategóriákon belül újabb alkategóriákban találja meg a termékeket. Minden termék ára bruttó, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetjük fel!!! A termék nevére kattintva az adott termék leíró oldalára jut, ahol részletes leírás mellett képet is lát. Ha az egérrel a képre kattint, akkor az nagyítva is megjelenik.

4. Keresés

Ha a keresett terméket sehol nem találja, vegye igénybe keresőnket! A képernyő jobb oldalán felül, a Haldorádó keresőbe kell beírni a termék nevének vagy leírásának bármelyik szavát, vagy szórészletét. A keresés gomb megnyomása után a keresés eredményeképpen mindazon termékek megjelennek, amelyek nevében vagy leírásában a megadott szó vagy szórészlet szerepel. Ezekre rákattintva eljut a kívánt termékhez. Ha a keresés így is eredménytelennek bizonyult forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és tájékoztatják arról, hogy a kívánt terméket be tudjuk-e szerezni vagy sem.

5. Regisztráció

Ahhoz, hogy vásárolni tudjon áruházunkban (továbbá fórumozni, apróhirdetést feladni és játszani), először regisztrálnia kell magát. A Bejelentkezés menü "Regisztráció" sorára kattintva kinyílik a Felhasználói regisztrációs ablak. Itt kell megadnia valós adatait.

Azonosító: ez egy olyan valós vagy becenév (nick név) legyen, amelyet még eddig itt senki nem választott. Ez a név fog megjelenni akkor is, amikor Ön fórumbejegyzést tesz. Az azonosító nem tartalmazhat ékezeteket, minimum 3 karakterből kell állnia, maximális hossza 16. Ez lehet bármilyen betű vagy szám.

Jelszó: a későbbi bejelentkezésekhez szükséges titkos azonosító. A jelszó nem tartalmazhat ékezeteket, minimális hossza 5 karakter. Ez lehet bármilyen betű vagy szám. Ha esetleg elfelejtette jelszavát, elküldjük e-mailben.

E-mail: címet is meg kell adni. A saját érdekében valós, létező címet adjon meg! Az első bejelentkezés során szükséges érvényesítéshez kellő kódot ide küldjük.

A regisztráció után a megadott e-mail címre elküldünk egy hatjegyű érvényesítő kódot, amellyel leellenőrizzük, hogy a cím valóban létezik-e. Ezt az első bejelentkezés során kell a képernyő bal felső sarkában kinyíló ablakba beírni. Ezután erre az azonosítóra többet nem lesz szükség. A későbbiek folyamán már csak be kell írni a felhasználói nevet és a jelszót.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.