Horgászvizek, szálláshelyek, programok - Magyarország

Nagyon szeretünk horgászni, és amikor csak időnk engedi, meglátogatjuk kedvenc horgász vizünket, legyen az egy csendes vagy vad folyó szakasz, egy bányató, egy intenzív víz, de melyikünkkel nem fordult még elő, hogy elmerengünk azon, mikor mehetünk és fedezhetünk fel újabb és újabb horgászvizeket, hogy horogra csaljuk az ottani halakat és élvezzük a csodás új környezet.

Hazánkban számtalan szebbnél szebb felfedezésre váró horgászvíz található és új szolgáltatásunkkal ezeket a vizeket szeretnénk közelebb hozni, megismertetni.

Igyekszünk olyan részletességgel úgy bemutatni a horgászvizeket, hogy megkönnyítsük a választást. Természetesen a helyi tudnivalókon túl az sem mellékes, hol találunk szállást, ha az víz partján nem sátorozhatunk, vagy egy kicsit nagyobb kényelemre vágyunk. Így minden horgászvíz közelében szálláshelyeket is ajánlunk magánházaknál, apartmanban, vagy akár panziókban.

Gondoltunk arra is, mikor az egész család felkerekedik, de nem feltétlenül szeretne mindenki minden percet a botok árnyékában tölteni. Számukra bemutatjuk a környék főbb látnivalóit, programokat ajánlunk, hogy teljes legyen kikapcsolódás kicsik és nagyok számára egyaránt.

Őszintén bízunk benne, hogy új szolgáltatásunk elnyeri tetszésüket és érdemes időről időre visszatérni ezekre az oldalakra is, mert tartalma folyamatosan bővül.

Kellemes böngészést és igazi sporthorgász élményeket kívánunk!


Térkép betöltése…