Rendezés

Videóval

A Haldorádó Carp Team csalizási tippjei – 14. rész – Zajarki rig

Rokolya Péter 2024-04-23
Egy nagyon könnyen elkészíthető, de annál hatékonyabb nagyhalas előkét mutat be Rokolya Péter, a Haldorádó Carp Team tagja.
Videóval

Bemutatom az új By Döme Black Edition nagypontyos botcsaládot

Döme Gábor 2024-04-22
2023-tól már nemcsak a feederhorgászathoz fejlesztett eszközökkel találkozhatnak a By Döme márkanév alatt az érdeklődők, hanem a nagyponty-horgászathoz fejlesztett eszközökkel is. Ezek közül elsőként a Black Edition bojlis botokat szeretném bemutatni, amelyek egy jó ideje már pontyhorgász filmjeimben is megjelennek. E botcsaládban a legnépszerűbb, három különböző erősségű és hosszúságú bot kapott helyet.
Videóval

A nagy Buffalo Carp 3. epizód + a meglepetéshal

Döme Gábor 2024-04-20
2012-ben horgásztam előszőr Texasban, az Amerikai Egysült Államokban és azzal a céllal érkeztem Dallasba, hogy megfogjam az egyik itt őshonos pontyfajt, a Buffalo Carpot vagy más néven bivaly pontyot. Vendéglátómmal, Dr. Pulai Istvánnal sikerült szép pontyokat fogni ezen a túrán, de egy Buffalót sem tudtunk horogra keríteni.
Videóval

Hatékony szúnyogriasztók

Haldorádó Team 2024-04-17
A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. Az elektromos készülékek mellett spray-k is helyet kaptak a kínálatban. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!
Videóval

Harcsás eszközök a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2024-04-11
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy áruházunkban biztosítsuk az állandóan változó és fejlődő igényeknek megfelelő termékkínálatot mindegyik horgászmódszerhez. 2024-től a Haldorádó paletta lehetőségei már nemcsak a rezgőspicces, úszós vagy épp a bojlis nagyponty-horgászatot fedik le, hanem a különféle ragadozóhalas technikákat is. E fejlesztésünk keretein belül büszkén mutatjuk most be a Haldorádó Predator Catfish Rig termékcsaládot!
Videóval

Busahorgászat az alapoktól 4. rész – Kora tavaszi horgászat a Busázó Fenekező Szettel

Sipos Gábor 2024-04-06
Jó néhány év telt már el azóta, hogy a fenekező busázó technikát bemutatattuk. E módszer kivitelezése az egyik legegyszerűbb, ha a planktonevők horgászatáról van szó, ám azon túl, hogy igyekszünk eredményes kiegészítőket és technikákat bemutatni, mindenképp próbáljuk egyre egyszerűbbé is tenni a horgászok dolgát. Így aztán 2024-ben egy olyan újdonságot is felvettünk a Busa programba, mely megreformálja a fenekező módszert!
Videóval

By Döme TEAM FEEDER Master Long Cast 6600 és 6700 orsók bemutatása távdobás közben

Sipos Gábor 2024-04-04
A távdobó felszerelések folyamatos fejlesztése egyre nagyobb határokat feszeget, és a botok, orsók specializálása már elért arra a szintre, hogy kizárólag a horgászon, na meg a fizikán múlik, hogy milyen messzire veti be végszerelékét. Ebben az írásban a megújult By Döme TEAM FEEDER Master Long Cast 6600 és 6700-as orsóit szeretném akció közben bemutatni.
Videóval

By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS Pro és Power Fighter Pro orsók terhelés alatt

Sipos Gábor 2024-04-02
A címben szereplő orsók paramétereinek bemutatása már egy korábbi írásban és videóban megtörtént, így most inkább a használati értéküket szeretném prezentálni. Az általános horgászatokhoz ideális orsókat természetesen egy hétköznapi feederezés során mutatom meg, kiemelve, hogy mely tulajdonságok miatt érdemes egy kezdő vagy éppen haladó horgásznak e szerkezeteket választani.
Videóval

Dél-Amerika aranya, a Golden Dorado

Döme Gábor 2024-03-30
Ha ízlelgetjük ezeket a szavakat: ELDORÁDÓ, DORÁDÓ, HALDORÁDÓ, valószínűleg sokak számára ismerősen csengenek. De abban is biztos vagyok, hogy ezek teljesen más jelentéssel bírnak a legtöbb ember számára. Tudtad, hogy él a világon egy olyan hal, amelynek neve: GOLDEN DORADO? Tudtad, hogy amikor – közel 30 évvel ezelőtt – útjára indítottuk vállalkozásunkat és a HALDORÁDÓ nevet adtuk neki, akkor ez a hal volt az egyik névadó? Tudod, hol él ez a csodás „aranyhal” és hogyan fogható meg? Tarts velünk, és megmutatjuk neked!
Videóval

Bemutatom a By Döme TEAM FEEDER Fine Max botcsalád új tagjait

Sipos Gábor 2024-03-29
A Fine Max botcsaládunk a Fine Carp szériánkat követte a szortimentben, és elsősorban a finomszerelékes feeder, valamint a finomszerelékes method horgászok számára nyújt remek lehetőségeket. Már az eddigi tagok is biztosították a sokféle felhasználhatóságot, ám a három legújabb változat tovább szélesíti a Fine Max széria bevethetőségének határait.
Videóval

Bemutatom az új Haldorádó QC Method Feeder kosarakat

Sipos Gábor 2024-03-26
A method horgászathoz kiegészítőket, kosarakat vásárolni manapság nem könnyű. A bőség zavarában ugyanis könnyű elveszni. Mind formában, mint kivitelezésben, mind pedig anyaghasználatban számos változat érhető el. A most bemutatásra kerülő termékcsalád különlegessége, hogy e kosarak használatával nagyon könnyen tudunk alkalmazkodni az eltérő víztípusokhoz, dobástávolsághoz, sőt, valamilyen szinten még a fárasztás hatékonyságához is!
Videóval

Method suli 35. rész – március

Sipos Gábor 2024-03-23
A kora tavaszi horgászatok helyszínéül sokan választják a kis kiterjedésű tavakat, mivel ezek gyors melegedése kedvez a pontyok kapókedvének. E vizek meghorgászása nem tűnik bonyolult feladatnak, hiszen sem a dobótávolság, sem pedig a mederszerkezet nem gördít túl nagy akadályokat elénk, és az is valószínűsíthető, hogy pontyok is bőséggel élnek a vízben. Ebben a részben egy ilyen könnyed, egyszerű pecát szeretnék bemutatni, mely inkább kedvcsináló, mintsem tanulságos horgászbemutató lesz. Persze, azért 1-2 érdekesség lesz az írásban, úgyhogy érdemes velem tartani most is!
Videóval

A Haldorádó Carp Team csalizási tippjei 11. rész – PVA bag

Rokolya Péter 2024-03-22
Az utóbbi évek szerintem legsikeresebb módszere a PVA bages, vagyis PVA tasakos horgászat, amit sokféleképpen meg lehet valósítani. Most megmutatom, én hogyan alkalmazom sikerrel.
Videóval

Hogyan készítem el a D-riget?

Erdélyi Tamás 2024-03-17
Már régóta nagy megelégedéssel használok egy előkefajtát, mely merevsége révén egyaránt jól használható dobós, illetve behúzós horgászatok során, emellett brutálisan jó akadással is bír. Mivel ez nem egy lágy előke, a kisebb halak sem gubancolják össze a mederfenéken, így biztosak lehetünk abban, hogy bevetés után minden esetben a jó pozícióban várja a leendő zsákmányunkat. Ez az előke nem más, mint a D-rig.
Videóval

Tavaszindító nagypontyos method tippek

Döme Gábor 2024-03-16
Az enyhe télnek köszönhetően, gondolom, már sokan túl vannak az idei első horgászatokon, sőt, megfogták már az első pontyaikat is. De valószínűleg pont ugyanennyien vannak, akiknek még nem lett halas a kezük idén. Elsősporban nekik szeretnék hasznos, hideg vízi nagypontyos tippeket adni, hogy már az első próbálkozások is eredményesek legyenek!
Videóval

By Döme TEAM FEEDER halvédelmi eszközök

Sipos Gábor 2024-03-15
A zsákmánnyal történő kíméletes bánásmód hál’ Istennek immár a horgászhétköznapok részét képezi. Köszönhető ez többek között annak is, hogy a legtöbb intenzíven telepített tavon, ahol akár napi egy tucat kapitális halat is meg lehet fogni, odafigyelnek erre és kötelezővé teszik a halkímélő eszközök használatát. A By Döme TEAM FEEDER palettán is immár több ilyen céllal készült eszköz található, így ebben az írásban és filmben szeretném ezeket bemutatni, valamint részletesen elmondani, hogy melyiket milyen helyzetekre ajánlom.
Videóval

A sziámi óriás ponty

Döme Gábor 2024-03-12
A téli fagyos túrák után jólesett már egy kicsit felmelegedni és egy olyan országban horgászni, ahol télen is pezseg az élet, ahol felrobban a víz, ha megakasztasz egy nagytestű halat. Annyira vágytam már erre az érzésre, annyira szerettem volna megküzdeni egy izmos, kapitális hallal!
Videóval

Új By Döme TEAM FEEDER bottartó fejek érkeztek

Sipos Gábor 2024-03-10
A folyamatos fejlesztő munka és a modern, dinamikusan fejlődő gyártástechnológia újabb és újabb határokat nyit, mi pedig igyekszünk a lehető legjobban kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket, természetesen szem előtt tartva a vásárlói igényeket, illetve a korszerű trendeket. A folyamat eredményeként büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER paletta legújabb bottartó fej kollekcióját!
Videóval

A classic feeder 11. rész – Tavaszi finomszerelékes horgászat az RSD-n

Sipos Gábor 2024-03-09
Szerencsések vagyunk, mert számos olyan vízterület van az országban, ahol a hosszú előkés módszerrel igazán jókat lehet horgászni akár keszegfélékre, akár pontyra. E vizek közül is kiemelkedik a Ráckevei (Soroksári)-Duna-ág, amely elképesztően sok horgászati lehetőséget biztosít. Ezúttal én is ide látogattam el, méghozzá a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség vendéghorgászok számára fenntartott stégére, ahol bárki, bármikor horgászhat!
Videóval

Zsinórt cserélnél bojlis orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2024-03-07
A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!
Videóval

Tavaszi fogós receptek felmelegedő vizekre 2024

Sipos Gábor 2024-03-04
A 2024-es Haldorádó újdonságok nemcsak a feedereseknek tartogat újdonságokat, hanem a nagyponty-horgászok számra is. Ahogy már megszokhattátok, a tavaszi receptek elsősorban az új termékekről szólnak, így azok felhasználási területei kerülnek középpontba. Ami eltér az eddigi receptajánlóktól, hogy ebbe az összeállításba kerültek pontyhorgászok számára készített csomagok is.
Videóval

Frontos Balaton

Erdélyi Tamás 2024-03-02
Már-már hagyománnyá vált nálam, hogy az NBBH utáni időszakban 1 hetet a Balaton partján töltök. Bogával már régóta beszéltük, hogy jó lenne egy túrát együtt végighorgászni, ennek most jött el az ideje. A boiliebalaton.hu oldalon foglalható helyek közül a számomra oly kedves Balatonmáriafürdő központi strandját foglaltam le. Mivel nem először horgásztam ezen a strandon, a korábbi évek tapasztalataiból építkezve készültünk fel erre a túrára. Hogy mik voltak ezek? Ebben az írásban kifejtem nektek!
Videóval

Bemutatom az új Carp Fighter Feeder botokat

Sipos Gábor 2024-03-01
A Carp Fighter Feeder egy rendkívül kedvező árszabású, új feederbot család, amely főként a kezdő, illetve alacsonyabb költségvetéssel bíró ponty- és amurhorgászok számára kínál tökéletes alternatívát, miközben nem kell lemondani a By Döme TEAM FEEDER termékek kapcsán megszokott és elvárt minőségről. Ebben az írásban és videóban a 6 új tagot számláló botcsaládot szeretném bemutatni.
Videóval

Bemutatom a By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro és Carp Fighter LCS Pro orsókat

Sipos Gábor 2024-02-27
A folyamatos fejlesztőmunka és a modern, dinamikusan fejlődő gyártástechnológia újabb és újabb határokat nyit, mi pedig igyekszünk a lehető legjobban kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket, természetesen szem előtt tartva a vásárlói igényeket, illetve a korszerű trendeket. A folyamat eredményeként büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER orsócsalád legújabb tagjait, a Carp Fighter és a Power Fighter Pro kollekciót! E típusok a palettánk egyik legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített orsóinak, a Carp Fighternek és a Power Fighternek a továbbfejlesztett utódjai. Lássuk, mit érdemes tudni róluk, miben változtak ezek a szerkezetek!
Videóval

Method suli 34. rész – február

Sipos Gábor 2024-02-24
A legtöbb feederhorgász a tél végén már tűkön ülve várja, hogy újra a hajló rezgőspiccet leshesse. Szinte minden tavon van olyan hely, ahol a pontyok ebben az időszakban megfoghatók. Amennyiben ezt megtaláljuk, nagyon eredményes horgászatokban lehet részünk. De hol érdemes őket keresni, és milyen nehézségek adódhatnak egy átlagos horgásznapon? Ebben az epizódban egy igazán kemény diót foguk feltörni, melybe kis híján beletört a kalapácsom!
Videóval

Bemutatom az R&T Dupla halszámlálóval ellátott digitális stoppert

Sipos Gábor 2024-02-20
Kétség nem férhet hozzá, hogy az amatőr horgászversenyzés jelenleg virágkorát éli. Szinte minden hétvégén lehet találni 5-6 olyan versenyt, ahol a horgászok szervezett körülmények közt mérhetik össze tudásukat. Most nekik és persze a profi versenyzőknek kínálunk egy nagyon hasznos eszközt.
Videóval

Pergető történetek 32. rész – Süllők bűvöletében II.

Takács Péter 2024-02-17
Evés közben jön meg az étvágy, tartja a mondás… Én is így jártam ezzel. Bármennyire is nehéz volt a tavi süllőzés, gondolkodás nélkül indultam vissza, amint lehetőségem nyílt rá!
Videóval

A Nílus királya

Döme Gábor 2024-02-10
Az afrikai kontinens legnagyobb édesvízi ragadozóhala a NÍLUSI SÜGÉR. Állománya azonban vészesen csökken, és annyira megcsappant az utóbbi pár évben a közismert egyiptomi vízterületeken, hogy csak óriási szerencsével lehet horogra keríteni. A kifogható méret sem az, amiért érdemes lenne a hosszú és kockázatos útnak nekivágni. Van azonban Afrika belsejében egy hely, ahol még érintetlen óriások várják a mindenre elszánt, világjáró horgászokat. Ide fogom most a kedves olvasókat elkalauzolni!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb By Döme TEAM FEEDER termékeinket!

Haldorádó Team 2024-02-08
A TEAM FEEDER termékek sora folyamatosan bővül olyan felszerelésekkel, amelyek eredményesebbé vagy éppen kényelmesebbé tehetik horgászatainkat. Megannyi bot, orsó, kiegészítő és aprócikk található meg már e márkanév alatt a kínálatunkban, úgyhogy elérkezettnek láttuk az idejét, hogy összegyűjtsük azokat, amelyek a legnépszerűbbek a feederhorgászok között. Ezeket mutatjuk be ebben az írásban.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.