Rendezés

Videóval

Téli horgászruházat a legelszántabbaknak! Norfin és Geoff Anderson, ha a legjobbat akarod!

Haldorádó Team 2022-12-08
A horgászathoz sosincs hideg, csupán rosszul felöltözött horgász van! Tudjuk, hogy sokaknak dilemmát okoz a téli ruházat kiválasztása, így ebben az írásban próbálunk meg segítséget nyújtani úgy, hogy a kínálatunkban megtalálható legjobb öltözékeket mutatjuk be. Ezekben garantáltan nem lehet fázni a kemény mínuszokban sem, és viseletük sem lesz megterhelő, esetleg kényelmetlen. A megfelelő méret kiválasztása után indulhat is a téli horgászatok szervezése, hiszen a hideg többé nem akadály!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész – Minőségi rod-podok és bottartók

Haldorádó Team 2022-12-07
Ha már sikerült kiválasztani és megvásárolni a felszerelésünket, azt a vízparton el is kell helyeznünk valamin, ami mindenféle időjárási körülmények között megfelelő pozícióban tartja azt a kapás érkezéséig. Erre a legjobb megoldást a különböző rod-podok, azaz bottartó állványok és extra minőségű leszúrók nyújtják helyzettől függően, melyekből most kiemelnénk néhányat, amelyek között mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelő típust, mely egyben remek ajándék is lehet horgász családtagjaink, barátaink részére.
Videóval

Téli fogós receptek lehűlt vizekre 2022-2023

Sipos Gábor 2022-12-05
Az hiszem, már rég megdőlt az a teória, hogy a békéshalak horgászata ősz végével befejeződik. Megannyi intenzíven telepített víz van már, melyek télen is nyitva állnak a pecások előtt, és ezek lakói nem alszanak téli álmot. Hideg vízben ugyan lelassulnak, de akkor is táplálkoznak, hiszen olyan halsűrűségben, ami az intenzív vizeken tapasztalható, képtelenség annyi táplálékot szerezniük, amivel áttelelhetnének. Keresik a kaját, esznek, úgyhogy csak rajtunk múlik, akarunk-e télen is horgászni, vagy sem!
Videóval

Hasznos táborozási kellékek őszi-téli horgászatokhoz

Haldorádó Team 2022-12-04
Táborozni jó dolog, azonban korántsem mindig könnyű! Nyáron, amikor az időjárás kellemes, a szabadban töltött idő igazi öröm, ám ősszel, télen bizony a szigorúbb arcát mutatja a természet. Csak a legfelkészültebbek, legkitartóbbak tudnak hidegben, akár esőben is eredményesek lenni! Ebben az írásban azokat a nélkülözhetetlen táborozási kellékeket mutatjuk be, amelyek beszerzése mindenki számára ajánlatos, aki hidegebb időben is a szabadba vágyik.
Videóval

Method suli 25. rész – november -december

Sipos Gábor 2022-12-03
A késő őszi, téli horgászatoknak a hangulata semmivel sem összehasonlítható. A hideg hajnalok, párás, ködös reggelek és a különleges, elmúlást idéző illatok varázsolják ezeket a vízparton töltött napokat széppé. Nyilván, ha horgászni megy az ember, akkor a halfogás sem elhanyagolható tényező, de kevésbé lepődünk meg azon, ha ilyenkor már csak ímmel-ámmal csipegetek a halak, ellentétben azzal, amit a meleg vízi pecáknál tapasztaltunk. Ebben a részben a hideg vízi horgászatokra szeretnék tippeket adni, úgyhogy ha nem vagy „fázós”, akkor érdemes velem tartanod!
Videóval

25 éves a Haldorádó, több mint 1500 termék 25% kedvezménnyel kapható!

Haldorádó Team 2022-12-01
Negyed évszázad hosszú idő mind egy ember, mind egy vállalkozás életében! 1997. december 1-jén indítottuk el vállalkozásunkat, azóta 25 év telt el, egy újabb és egyben jubileumi gyertya gyulladt meg a mai napon a Haldorádó Team Kft. tortáján. E jeles alkalomból 25% kedvezményt biztosítunk több mint 1500 termékre!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész – Elektromos kapásjelzők és swingerek

Haldorádó Team 2022-11-28
A modern bojlis pontyhorgászat elképzelhetetlen megfelelő minőségű elektromos kapásjelzők és swingerek nélkül. Ebben az írásban összefoglaltuk azokat a típusokat, melyeket mi is bátran ajánlunk, és ha hozzátartozónknak vagy horgászbarátunknak keresünk ajándékot, biztosan találunk benne megfelelőt.
Videóval

A szibériai tajmen

Döme Gábor 2022-11-26
Régi vágyam, tervem volt, hogy horgászhassak a világ legnagyobb országában, Oroszországban is! Ráadásul – kihasználva az ország egyedi természeti adottságait – olyan érintetlen, vad helyen, amely távol van mindentől, távol a civilizációtól.
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb gumi csalijainkat

Haldorádó Team 2022-11-23
Javában tapossuk a pergető főszezont, ami sok olyan horgászt kedvét is meghozza a rablóhalak e sportos módszerrel történő megfogásához, akik az év többi részében nem ezzel foglalkoznak elsősorban. Bennük megannyi kérdés fogalmazódik meg, elsők között a csalik kapcsán, ezért ebben az írásunkban összegyűjtöttünk egy dobozra valót áruházunk legnépszerűbb típusaiból, melyeket a kezdő és gyakorlottabb pergetőknek egyaránt szívesen ajánlunk!
Videóval

Bemutatom a By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro és Carp Fighter LCS Pro orsókat

Sipos Gábor 2022-11-22
A folyamatos fejlesztőmunka és a modern, dinamikusan fejlődő gyártástechnológia újabb és újabb határokat nyit, mi pedig igyekszünk a lehető legjobban kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket, természetesen szem előtt tartva a vásárlói igényeket, illetve a korszerű trendeket. A folyamat eredményeként büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER orsócsalád legújabb tagjait, a Carp Fighter és a Power Fighter Pro kollekciót! E típusok a palettánk egyik legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített orsóinak, a Carp Fighternek és a Power Fighternek a továbbfejlesztett utódjai. Lássuk, mit érdemes tudni róluk, miben változtak ezek a szerkezetek!
Videóval

Tarcal kincsei 2. rész – Kengyel-tó

Rokolya Péter 2022-11-19
A tarcali kaland folytatásaként egy legendás, de feledésbe merült vízterületre látogattunk el. A Kengyel-tó egy tekintélyt parancsoló tározó a Tokaj-hegy lábánál, mely változatos halfaunának ad otthont és igazi kihívás elé állítja az ide érkező horgászokat. A vízben kapitális harcsák, szép pontyok és parádés amurállomány található. Utóbbiak voltak most célkeresztben.
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Haldorádó Team 2022-11-18
Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 2. rész – Alsóruházat és thermoruha

Haldorádó Team 2022-11-17
Mindenki tudja, hogy télen fontos a réteges öltözködés, viszont azt már sajnos annál kevesebben tudják, hogy a megfelelő minőségű ruházat nélkül „mit sem ér” ez a több réteg. Ruhaválasztási tanácsadó írásunk első részében a csizmákról és a bakancsokról esett szó – ahol a témát részletesen körüljárva kiderült, hogy mely körülményekre kinek melyik lábbelit ajánljuk –, most pedig következzenek az alsóruházatok és thermoruhák, valamint a közöttük található polár felsők!
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 1. rész – Bakancs vagy csizma?

Haldorádó Team 2022-11-16
Az őszi, téli horgászatok alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbeli mellett dönt a horgász. Egy rosszul megválasztott csizma vagy bakancs bizony igencsak el tudja venni a kedvét az embernek attól, hogy kedvenc hobbijának hódoljon a téli hónapokban. Mi most – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtöttük egy írásba azokat a csizmákat és bakancsokat, melyeket mi is bátran merünk ajánlani a horgászok részére.
Videóval

Vadvízi kalandok 49. rész – 4 évszak horgászbottal a Tisza-tavon – ŐSZ

Döme Gábor 2022-11-15
A Tisza-tó a Balaton után hazánk második legnagyobb állóvize, de kétségkívül a legváltozatosabb és legvadregényesebb! Egyetlen hazai vízterületünk sem kínál annyi fajta horgászati lehetőséget, mint ez a különleges TÓ. Számos olyan módszer van, amely sehol máshol nem fellelhető, nem művelhető, csak itt! Ami itt még szokványos, az máshol már régen eltűnt… Egy igazi KINCS, egy hungarikum, vagy inkább „tiszatavikum”!
Videóval

Amerikai vadvizek nagyvadjai – Goliath Grouper

Döme Gábor 2022-11-05
A Goliath Grouper horgászata során használt felszerelés az eddigi legerősebb volt, amit valaha kézbe vettem!
Videóval

Mellény nélkül esélytelen!

Takács Péter 2022-11-01
Több mint 7 éve már annak, hogy szinte kizárólag csónakból kergetem a Tiszán a halakat. A téli szezonban azonban gyakorta eszembe jut egy rémisztő kérdés: mi történne, ha vízbe esnék??? Ennek jártam utána!
Videóval

A classic feeder 4. rész – Open end kosarak

Sipos Gábor 2022-10-29
A hosszúelőkés feederezéshez használható etetőkosarak nagyban eltérnek a methodozásnál megszokottaktól. Közös tulajdonságuk, hogy open end kivitelezésűek, azaz két végükön nyitottak, általában hengerhez hasonló formájúak, valamint egy karabiner segítségével csatlakoztathatók a főzsinórhoz. A végszereléket az előző részben elkészítettük, lássuk hát, hogy milyen classic feederezéshez használatos kosarak léteznek!
Videóval

Geoff Anderson ruházattal éles helyzetben

Erdélyi Tamás 2022-10-23
Egy korábbi videóban már bemutattuk Rokolya Petivel, hogy mi hogyan s miként öltöztünk fel a Geoff Anderson ruhapalettájáról. Annak a videónak a megjelenése után kaptunk hideget-meleget, de igazából nem is számítottunk másra. Ezek a ruhák az abszolút csúcsminőséget képviselik, áruk ennek megfelelő. Ez egyelőre még szokatlan a magyar piacon. Most szeretném veletek megosztani az eddigi tapasztalataimat…
Videóval

A Haldorádó Carp Team csalizási tippjei 10. rész – Combi rig

Szoják Benedek 2022-10-22
Régóta terveztem már részletesen bemutatni az egyik kedvenc előkémet, a Combi riget. Egy rendkívül sokoldalú előkéről van szó, ennek köszönhetően szinte bármilyen szituációban megállja a helyét. Az évek alatt sok előketípust kipróbáltam már, de bátran állíthatom, hogy magasan ez vált be a legjobban!
Videóval

Geoff Anderson a megszállottaknak!

Erdélyi Tamás 2022-10-16
Biztosra veszem, hogy nagyon sokan voltak már hozzám hasonlóan nehéz helyzetben, amikor ruhaválasztásra került a sor. Nagyon sok neves márka ruházatát kipróbáltam már csapattársaimmal egyetemben, de valahogy a divatos megjelenésen kívül egyik sem mutatott jelentős kiugrást. A tavaly őszi pölöskei forgatásunk után jött a fordulópont, amikor a Haldorádó vezérkarával és a csapattal együtt leültünk megtalálni a létező legjobbat. Így jutottunk el egy kiemelkedő dán márkához, mely nem más, mint a Geoff Anderson!
Videóval

Amerikai vadvizek nagyvadjai – Atlantic Tarpon

Döme Gábor 2022-10-15
Fogtál már balint? Képzeld el azt, hogy a legnagyobb balinodnál tízszer, de lehet, hogy hússzor nagyobb és erősebb „megabalin” akad a horgodra, és azt a hánykolódó tengeren, az éjszaka sötétjében kell kifárasztanod. Több mint félelmetes!
Videóval

Tarcal kincsei 1. rész – A Citrom-bányató

Rokolya Péter 2022-10-08
Egy különleges lehetőséget kaptunk, hogy a tarcali bányatavon horgászhassunk Hunyadi Ádám barátommal. A cél egy közös álom megvalósításán túl a csekély halállomány felmérése volt, illetve egy nem hétköznapi film készítése. A sors kegyes volt hozzánk, gyönyörű őslakos fekete nyurgapontyokat sikerült fognunk. Tartsatok velünk erre a páratlan vadvízi kalandra!
Videóval

Bemutatjuk az új Haldorádó Carp Team ruházatot

Haldorádó Team 2022-10-05
Nem csak az új Haldorádó Feeder ruházatokból érkeztek új darabok! Megérkeztek a Carp Team ruházati kollekciói is, melyekbe ismét csempésztünk egy kis újítást, így ezek kombinációjából született meg a Carp Team új ruházata. Nézzük is, hogy miről van szó pontosan!
Videóval

Bemutatjuk az új Haldorádó Feeder ruházatot

Haldorádó Team 2022-10-04
Kínálatunkban már elérhetők legújabb és legváltozatosabb ruhakollekcióink. Ezek az új ruhadarabok tökéletes komfortot nyújtanak az év minden időszakában, emellett biztosítják stílusos megjelenésünket is a vízparton. Az írásra kattintva minden részletet megtudhattok róluk!
Videóval

Új tagokkal bővült a By Döme TEAM FEEDER Gold Serie botcsalád

Sipos Gábor 2022-10-03
Alig egy éve annak, hogy bemutatkozott a By Döme TEAM FEEDER Gold Serie botcsalád, máris bővült e professzionális horgászatra alkotott botoknak kínálata. Nem is akármilyen tagok kaptak helyet ebben az „elit osztagban”, hanem olyan specializált változatok, amelyekkel a végletekig lehet a végszerelékünket az adott körülményekhez, és persze a halakhoz igazítani!
Videóval

Növeljük a hatótávot! – Deeper jelerősítő

Rokolya Péter 2022-10-02
Az okos halradarok világában már nagyon sok horgász táskájában lapul egy-egy parti halradar, melyek zászlóshajója a Deeper. Viszont sajnos van egy gyenge pontja is a technikának: a jelet gyakran ledobják, elvesztik a mobil készülékek külső antenna híján, megszakítva ezzel a meder pontos feltérképezését, vagyis radarozásunkat. Jómagam is tapasztaltam ezt, maximum 50 méterig tudtam biztonságosan használni halradaromat, viszont van egy hasznos megoldás!
Videóval

Bemutatom a By Döme TEAM FEEDER Komplett szerelékes dobozt

Sipos Gábor 2022-09-28
A horgászfelszerelések vásárlásakor manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az esztétika és a praktikum összhangja. Előbbi számomra csak formalitás, inkább az utóbbival foglalkozom. Ezzel a szemlélettel igyekszem bemutatni azokat a felszereléseket, amelyeket magam is előszeretettel viszek a vízpartra. Ezeknek a bemutatóknak az első részében a By Döme TEAM FEEDER Komplett szerelékes dobozt szeretném részletesebben is megmutatni.
Videóval

A Haldorádó Carp Team csalizási tippjei – 8. rész – Kedvenc stick mix receptem

Rokolya Péter 2022-09-27
Nagy titkok nincsenek már a modern pontyhorgászatban, de mindig van egy-egy apró trükk vagy kicsi plusz, ami hozzásegíthet minket a sikerhez. Kapástalan időkben a stick mixek használata is jelentősen növeli esélyeinket, főleg hideg vízi körülmények között. Ebben az írásban kedvenc stick mix receptemet fogom megosztani Veletek.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2022 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.