Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekEgyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.

Az Előemésztett halliszt egy prémium minőségű fehérjetermék, melyet élelmiszeripari célra feldolgozott halból származó alapanyagból gyártanak. A magas fehérjetartalom érdekében a csontos részek – melyeket a sztenderd hallisztek esetében felhasználnak – nem kerülnek feldolgozásra. A magas nyomáson, de az LT halliszthez hasonlóan mérsékelt hőmérsékleten történő gyártás során enzimes kezelést is alkalmaznak, melynek eredménye, hogy a fehérje kiválóan, csaknem teljesen emészthető. A végtermék spray-szárítással készül, amely gyorsasága miatt nem károsítja a tápanyagokat. A keletkező halliszt mintegy 75%-ban vízoldékony, nagyon finom szemcséjű por, kiemelkedő beltartalmi paraméterekkel. Elsősorban prémium minőségű bojlik készítéséhez ajánljuk.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.