Bizonyára már sokatoknak viszket a tenyere, hogy végre kijuthassatok a vízpartra és halat fáraszthassatok. Nos, ezzel én se voltam másképp, így folyamatosan figyeltem, mikor olvadnak végre ki a tavak, mikor tudok végre pecázni egyet. Ez a nap ma jött el, közel egy hónap kényszerpihenő után igazán tavaszias, kellemes időben tudtam horgászni.
Meglepően enyhe, de annál csapadékosabb januáron vagyunk túl. A horgászat lehetősége adott volt, hisz nem volt jég a tavakon, de pont a változékony időjárás miatt sokszor inkább kedv nem volt kimenni a partra. Ettől függetlenül a kötelező téli tevékenységek közé befért egy kis „terepgyakorlat” is, és ahogy látom a hozzám érkezett kérdések alapján, a legtöbben pont ugyanígy élték meg ezt az időszakot. Lássuk hát, milyen kérdések merültek fel legtöbbször!
Február van… mégis szokatlanul meleg. Minden vizünk kiolvadt és horgászatra csábít. Én sem bírtam otthon maradni és meglátogattam tavacskámat, hogy megnézzem, mivel lehet MOST horogra csalni a halakat!
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
Az Előemésztett halliszt egy prémium minőségű fehérjetermék, melyet élelmiszeripari célra feldolgozott halból származó alapanyagból gyártanak. A magas fehérjetartalom érdekében a csontos részek – melyeket a sztenderd hallisztek esetében felhasználnak – nem kerülnek feldolgozásra. A magas nyomáson, de az LT halliszthez hasonlóan mérsékelt hőmérsékleten történő gyártás során enzimes kezelést is alkalmaznak, melynek eredménye, hogy a fehérje kiválóan, csaknem teljesen emészthető. A végtermék spray-szárítással készül, amely gyorsasága miatt nem károsítja a tápanyagokat. A keletkező halliszt mintegy 75%-ban vízoldékony, nagyon finom szemcséjű por, kiemelkedő beltartalmi paraméterekkel. Elsősorban prémium minőségű bojlik készítéséhez ajánljuk.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
Az Előemésztett halliszt egy prémium minőségű fehérjetermék, melyet élelmiszeripari célra feldolgozott halból származó alapanyagból gyártanak. A magas fehérjetartalom érdekében a csontos részek – melyeket a sztenderd hallisztek esetében felhasználnak – nem kerülnek feldolgozásra. A magas nyomáson, de az LT halliszthez hasonlóan mérsékelt hőmérsékleten történő gyártás során enzimes kezelést is alkalmaznak, melynek eredménye, hogy a fehérje kiválóan, csaknem teljesen emészthető. A végtermék spray-szárítással készül, amely gyorsasága miatt nem károsítja a tápanyagokat. A keletkező halliszt mintegy 75%-ban vízoldékony, nagyon finom szemcséjű por, kiemelkedő beltartalmi paraméterekkel. Elsősorban prémium minőségű bojlik készítéséhez ajánljuk.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.