„Csapatunk generációk óta foglalkozik haltenyésztéssel és több évtizedes horgász múlttal rendelkezik. Tapasztalatainkat felhasználva alakítottuk ki horgásztavainkat annak érdekében, hogy kiszolgáljuk vendégeink igényeit. Az élménydús horgászatot a kellemes környezet és különleges halállomány garantálja! Ha nálunk tervezted eltölteni a szabadidődet, az azt jelenti, hogy a halak szeretete összeköt minket! Ennek jegyében kérünk téged, hogy kíméletesen, tisztelettel bánj a kifogott hallal.” (forrás: megafishhorgásztavak.hu)
Egy újabb különleges vízre látogattunk el Hunyadi Ádám barátommal, ahol nem titkolt célunk volt néhány fekete ponty becserkészése. Lássuk, sikerült-e!
Közeleg a tavasz! Az elmúlt évek töretlen sikerei, illetve a rendezvény népszerűsége okán örömmel jelentjük be, hogy a 2025-ös év sem telik el az egész esztendőt felölelő versenysorozatunk nélkül! A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum bizonyította, hogy méltó helyszíne a sorozatnak, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Lássuk a részleteket!
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
Az Előemésztett halliszt egy prémium minőségű fehérjetermék, melyet élelmiszeripari célra feldolgozott halból származó alapanyagból gyártanak. A magas fehérjetartalom érdekében a csontos részek – melyeket a sztenderd hallisztek esetében felhasználnak – nem kerülnek feldolgozásra. A magas nyomáson, de az LT halliszthez hasonlóan mérsékelt hőmérsékleten történő gyártás során enzimes kezelést is alkalmaznak, melynek eredménye, hogy a fehérje kiválóan, csaknem teljesen emészthető. A végtermék spray-szárítással készül, amely gyorsasága miatt nem károsítja a tápanyagokat. A keletkező halliszt mintegy 75%-ban vízoldékony, nagyon finom szemcséjű por, kiemelkedő beltartalmi paraméterekkel. Elsősorban prémium minőségű bojlik készítéséhez ajánljuk.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
Az Előemésztett halliszt egy prémium minőségű fehérjetermék, melyet élelmiszeripari célra feldolgozott halból származó alapanyagból gyártanak. A magas fehérjetartalom érdekében a csontos részek – melyeket a sztenderd hallisztek esetében felhasználnak – nem kerülnek feldolgozásra. A magas nyomáson, de az LT halliszthez hasonlóan mérsékelt hőmérsékleten történő gyártás során enzimes kezelést is alkalmaznak, melynek eredménye, hogy a fehérje kiválóan, csaknem teljesen emészthető. A végtermék spray-szárítással készül, amely gyorsasága miatt nem károsítja a tápanyagokat. A keletkező halliszt mintegy 75%-ban vízoldékony, nagyon finom szemcséjű por, kiemelkedő beltartalmi paraméterekkel. Elsősorban prémium minőségű bojlik készítéséhez ajánljuk.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.