Az elmúlt években január 1-jén már megvolt az év első horgászata. Idén erre esélyem sem volt, mert a tavaink felszínét jég borította, de nem volt elég vastag ahhoz, hogy lékből próbálkozzak. De nem is volt rá szükség, mert egy hirtelen jött melegfront, amely erőteljes déli széllel érkezett, szétzúzta a gyenge jeget. Hurrá, erre vártam!
A digitalizáció mindennapi életünk része, így nem kell azon meglepődni, hogy a horgászat területén is egyre nagyobb szerep jut neki. 2025-től immár az állami horgászjegy csak digitális formában létezik majd, és elérhetővé válik a digitális fogási napló is.
A Kis-Balaton az a víz, amely a magyar tenger után a legjobban meg tudja dobogtatni a szívemet. Mindig örömmel horgászom itt, sok szép emlék és élmény fűződik ehhez a csodálatos vadvízi rengeteghez. Tavaly fejembe vettem, hogy újra üldözőbe veszem az itt élő óriás pontyok egyikét, „Púpost", a Kis-Balaton királynőjét. Elszánt voltam, de tudtam, hogy nem kis fába vágtam a fejszémet, ami azonban ezután történt, azt még most is nehéz elhinni…
A FermentX Activator Gel egy fermentációs eljárással készült "zselészerű" aroma, amely olyan attraktánsokat tartalmaz mint pl.: a legmagasabb biológiai aktivitással rendelkező fehérjék és ásványi anyagok. Ehhez további adalékként olyan válogatott aminosavakat adtunk melyek, jelentősen befolyásolják a halak étvágyát. Hogy tovább fokozzuk a fermentált attraktánsok hatékonyságát, mindezt gél szerkezetűvé alakítottuk, annak érdekében, hogy a csalogatóhatás a csali és / vagy a megtöltött kosár körül minél tovább fennmaradjon.
A FermentX Activator Gel használatával felturbózhatjuk, ízesíthetjük csalijainkat: csalizó pelletet, bojlit, tigrismogyorót, kukoricát. De talán a leghatékonyabb a method kosarak „ízesítésére". A megtöltött kosárra célszerű rányomni a sűrű, jól tapadó gélt, rátenni a csalit, majd egy újabb réteg etetőanyaggal lefedni. A kosárból kioldódó szemcséket nagyon markánsan megízesíti és minél több jut be a horgászat helyére, annál agresszívebbek és gyorsabbak lesznek a kapások. Ráadásul, ha ezt megízleli és elfogyasztja a hal, fokozza étvágyát. Mivel természetes alapú nem lehet túltolni (a helyet bedugítani), vagy túladagolni. Imádják a pontyok és amurok!
A FermentX Activator Gel a FermentX etetőanyagokkal azonos ízekben kerül forgalomba: Tejsavas FX 1, Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A FermentX Activator Gel egy fermentációs eljárással készült "zselészerű" aroma, amely olyan attraktánsokat tartalmaz mint pl.: a legmagasabb biológiai aktivitással rendelkező fehérjék és ásványi anyagok. Ehhez további adalékként olyan válogatott aminosavakat adtunk melyek, jelentősen befolyásolják a halak étvágyát. Hogy tovább fokozzuk a fermentált attraktánsok hatékonyságát, mindezt gél szerkezetűvé alakítottuk, annak érdekében, hogy a csalogatóhatás a csali és / vagy a megtöltött kosár körül minél tovább fennmaradjon.
A FermentX Activator Gel használatával felturbózhatjuk, ízesíthetjük csalijainkat: csalizó pelletet, bojlit, tigrismogyorót, kukoricát. De talán a leghatékonyabb a method kosarak „ízesítésére". A megtöltött kosárra célszerű rányomni a sűrű, jól tapadó gélt, rátenni a csalit, majd egy újabb réteg etetőanyaggal lefedni. A kosárból kioldódó szemcséket nagyon markánsan megízesíti és minél több jut be a horgászat helyére, annál agresszívebbek és gyorsabbak lesznek a kapások. Ráadásul, ha ezt megízleli és elfogyasztja a hal, fokozza étvágyát. Mivel természetes alapú nem lehet túltolni (a helyet bedugítani), vagy túladagolni. Imádják a pontyok és amurok!
A FermentX Activator Gel a FermentX etetőanyagokkal azonos ízekben kerül forgalomba: Tejsavas FX 1, Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.