Ebben a kisfilmben lépésről lépésre haladva mutatom be azt a végszereléket, amelyet a dunai nagyponty-horgászataim során rendkívül eredményesen használtam.
Mióta megjelent a spiccbotos busahorgászatról szóló filmem és írásom, többen is jeleztétek, hogy jó lenne ezt a fajta horgászatot amur- és pontyhorgászat során is bemutatni. Természetesen engem nem kell sokat győzködni, ha egy számomra új és izgalmas módszerről van szó, így a megfelelő hely felderítése után már be is terveztük a forgatást. Tisztában vagyok vele, hogy ez a távolról jött technika megosztja a hazai pecásokat, de az aggályokat ezzel az írással és filmmel szeretném most kicsit szétoszlatni.
Kifejezetten keresem azokat a kevésbé ismert vagy gyakorta teljesen ismeretlen hazai és külföldi vízterületeket, amelyek még nincsenek „felkapva”. A kockázat sokkal nagyobb az ilyen helyeken, hiszen gyakorta azt sem lehet tudni biztosan, hogy mi lakik bennük. De egy ilyen helyen becserkészett, elsőként megfogott, érintetlen hal számomra sokkal nagyobb kihívást és örömet ad, mint amikor már sokadik vagyok a sorban…
A FermentX Activator Gel egy fermentációs eljárással készült "zselészerű" aroma, amely olyan attraktánsokat tartalmaz mint pl.: a legmagasabb biológiai aktivitással rendelkező fehérjék és ásványi anyagok. Ehhez további adalékként olyan válogatott aminosavakat adtunk melyek, jelentősen befolyásolják a halak étvágyát. Hogy tovább fokozzuk a fermentált attraktánsok hatékonyságát, mindezt gél szerkezetűvé alakítottuk, annak érdekében, hogy a csalogatóhatás a csali és / vagy a megtöltött kosár körül minél tovább fennmaradjon.
A FermentX Activator Gel használatával felturbózhatjuk, ízesíthetjük csalijainkat: csalizó pelletet, bojlit, tigrismogyorót, kukoricát. De talán a leghatékonyabb a method kosarak „ízesítésére". A megtöltött kosárra célszerű rányomni a sűrű, jól tapadó gélt, rátenni a csalit, majd egy újabb réteg etetőanyaggal lefedni. A kosárból kioldódó szemcséket nagyon markánsan megízesíti és minél több jut be a horgászat helyére, annál agresszívebbek és gyorsabbak lesznek a kapások. Ráadásul, ha ezt megízleli és elfogyasztja a hal, fokozza étvágyát. Mivel természetes alapú nem lehet túltolni (a helyet bedugítani), vagy túladagolni. Imádják a pontyok és amurok!
A FermentX Activator Gel a FermentX etetőanyagokkal azonos ízekben kerül forgalomba: Tejsavas FX 1, Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A FermentX Activator Gel egy fermentációs eljárással készült "zselészerű" aroma, amely olyan attraktánsokat tartalmaz mint pl.: a legmagasabb biológiai aktivitással rendelkező fehérjék és ásványi anyagok. Ehhez további adalékként olyan válogatott aminosavakat adtunk melyek, jelentősen befolyásolják a halak étvágyát. Hogy tovább fokozzuk a fermentált attraktánsok hatékonyságát, mindezt gél szerkezetűvé alakítottuk, annak érdekében, hogy a csalogatóhatás a csali és / vagy a megtöltött kosár körül minél tovább fennmaradjon.
A FermentX Activator Gel használatával felturbózhatjuk, ízesíthetjük csalijainkat: csalizó pelletet, bojlit, tigrismogyorót, kukoricát. De talán a leghatékonyabb a method kosarak „ízesítésére". A megtöltött kosárra célszerű rányomni a sűrű, jól tapadó gélt, rátenni a csalit, majd egy újabb réteg etetőanyaggal lefedni. A kosárból kioldódó szemcséket nagyon markánsan megízesíti és minél több jut be a horgászat helyére, annál agresszívebbek és gyorsabbak lesznek a kapások. Ráadásul, ha ezt megízleli és elfogyasztja a hal, fokozza étvágyát. Mivel természetes alapú nem lehet túltolni (a helyet bedugítani), vagy túladagolni. Imádják a pontyok és amurok!
A FermentX Activator Gel a FermentX etetőanyagokkal azonos ízekben kerül forgalomba: Tejsavas FX 1, Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.