Carp Expert Method Feeder Pink 3,6 m

Bónuszpont jóváírás 165 pont
Ár: 16.490 Ft
DB
Részletek

Egy igazi férfi kedvében jár szíve választottjának… még a horgászatban is!
Ha horgászni szeretne, olyan felszerelést választ neki, amivel jó érzi magát a vízparton és szívesen használja. Hölgy horgászaink bizony nem hazudtolják meg magukat, hobbijuk során is adnak az esztétikumra és a színekre. Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De nézzük magát a botot!

Anyaga IM10-es carbon, mely által egy igen könnyű felszerelés születhetett, amellett, hogy kivételesen erős. Falvastagsága kicsit nagyobb a megszokottnál, hogy a hölgyek kezdő botladozásait, sérüléseit is jól tolerálják! Dobási tulajdonságai egészen elképesztőek! Gerincessége révén, aki már ráérzett a használatára, akár 100 métert megközelítő dobásokat is kihozhat belőle. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsor szintén segíti a nagy dobásokat és a nyárfa virágzás idején is jól jöhet. Akár folyóvízi horgászatra is alkalmas, mivel dobósúlya 100-150 g. Klasszikus csavaros, alul szorítós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő orsókat. Nyele minden sallang nélküli, csupasz nyél, mely a súly csökkenést és a könnyű tisztíthatóságot is előre vetíti.

Ideális választás lányoknak, nőknek, asszonyoknak, nagymamáknak és unokáknak, akik ez a gyönyörű sportot szeretnék űzni, méghozzá a lehető legjobb, nők számára tervezett dizájnos felszereléssel.

Termék adatok
Dobósúly : 100-150 g
Hossz (m) : 3,6
Gyűrűk száma : 12
Nyéltag átmérő (mm) : 16
Szállítási hossz (cm) : 126
Tömeg (g) : 325
Anyag : IM10 carbon
Akció : Heavy
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 3+3
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: