HALDORÁDÓ SpéciCorn Mega - TripleX

Ár: 990 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA SpéciCorn Mega nem más, mint nagyméretű ízes, színes, lebegő gumikukorica. Ezek a rugalmas, nagyméretű csalik minden helyzetben megállják a helyüket! Ellenállnak a legmohóbb apróhalaknak is, még a törpeharcsa sem képes „leoperálni” a hajszálelőkéről. Ellenállóságukkal időt nyerünk, és biztosak lehetünk abban, hogy csábító aromáját előbb, vagy utóbb a közelben úszkáló nagytestű halak is megérzik! A SpéciCorn Mega nevében is jelzi méretét, amely a hagyományos gumikukoricánk háromszorosa. Minden tégelybe minimum két különböző színváltozat került. A sárga színű „alap csali” nem hiányozhat egyik ízesítésnél sem, amit kiegészítettünk különleges, az adott aromával harmonizáló fluo színű gumikukoricákkal.

SpéciCorn Mega – TripleX
A 2020-as év bomba újdonságai a TripleX csalik, így nem maradhat ki a kínálatból egy ezekkel harmonizáló SpéciCorn Mega sem. A Nagy Ponty – Tintahal – Frankfurti Kolbász kevert aromában ázó, fekete – sárga – piros nagyméretű gumikukorica szemek tökéletes kiegészítői a többi Triplex terméknek.

Termék adatok
Ízesítés : Nagy Ponty + Tintahal + Frankfurti kolbász / citromsárga, piros, fekete
Csali mérete : 15 mm
Kiszerelés : 8 db / tégely (2 db fekete, 3 db citromsárga, 3 db piros)
Milyen halnak : minden békéshal szereti
További választék
( 990 Ft )
(erős fűszeres, kolbászos)
( 990 Ft )
(fokhagymás zöldfűszer)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: