A Carp Fighter Feeder egy rendkívül kedvező árszabású, új feederbot család, amely főként a kezdő, illetve alacsonyabb költségvetéssel bíró ponty- és amurhorgászok számára kínál tökéletes alternatívát, miközben nem kell lemondani a By Döme TEAM FEEDER termékek kapcsán megszokott és elvárt minőségről. Ebben az írásban és videóban a 6 új tagot számláló botcsaládot szeretném bemutatni.
Gyakran szegezik nekem a kérdést, hogy milyen messze pecázom, illetve hogyan tudom ilyen könnyedén megdobni az adott a távot. A válaszom mindig ugyanaz: sokat gyakoroltam. Ugyanakkor nekem se ment mindig a távdobás. Rengeteg szerelékem és spiccem bánta ügyetlenségemet, mégis, ha most 140 méterre kéne bedobnom, gond nélkül menne. A következő írásban segíteni szeretnék, hogy Te is elérd a számodra eddig elérhetetlennek tűnő távolságokat.
A method feederezés napjainkban minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb és legdinamikusabban fejlődő horgászmódszer. Ez talán nem is meglepő, hiszen ez a technika viszonylag könnyen elsajátítható, kicsi az eszközigénye, mindemellett rendkívül fogós. A speciálisan erre a célra tervezett horgászbotok, orsók, method kosarak mellett számos praktikus kiegészítő és egyéb hasznos eszköz fejlődik rohamtempóban. A közelmúltban, a Haldorádó termékpalettáján is megjelent hat új method feeder kosár. Ezek közül a DART XL változat kerül most górcső alá. Egy nagyhalas, nyári horgászatom keretein belül szeretném bemutatni, hogyan is használom én ezeket eredményesen!
A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. Mi sikerének titka? A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a kemény, viszonylag nagy: 8-15 mm átmérőjű szemeket csak végső esetben fogyasztják el az apró fehérhalak és törpeharcsák, így esélyünk hatványozottan nő - ha ezzel etetünk - a termetesebb halak megérkezésére. Ugyanis a leggyakoribb probléma, hogy mire megérkeznének a nagyobb példányok, már csak az üres placc fogadja őket, az meg nem túl vonzó... A tigrismogyoró fogósságának titka a magas, természetes cukorszint. Aki még nem kóstolta, annak érdemes megízlelni, meghökkenve tapasztalja majd, hogy milyen finom. Kellemes édes íze mellett 25% körüli fehérjetartalommal rendelkezik és értékes vitaminforrásként is szolgál. Spanyolországban nagyon sokféle módon elkészített tigrismogyoró alapú terméket hoznak forgalomba emberi fogyasztásra, a halaknak pedig csak akkor jut, ha marad...:) A mi alapanyagunk is az egyik legnagyobb spanyol termelőtől származik, amelyet idehaza megfőzünk és a legfogósabb aromákkal tovább ízesítünk. (Bár kapható natúr, ízesítés nélküli változatban is.) Legyen szó szoktató etetésről vagy csalizásról, mindenképpen érdemes kipróbálni, akár más magvakkal, vagy bojlival is keverve. A zacskó felbontása után 2-3 napon belül el kell azt használni, ha esetleg marad, akkor azt hűtőben tárolva még később is felhasználhatjuk.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. Mi sikerének titka? A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a kemény, viszonylag nagy: 8-15 mm átmérőjű szemeket csak végső esetben fogyasztják el az apró fehérhalak és törpeharcsák, így esélyünk hatványozottan nő - ha ezzel etetünk - a termetesebb halak megérkezésére. Ugyanis a leggyakoribb probléma, hogy mire megérkeznének a nagyobb példányok, már csak az üres placc fogadja őket, az meg nem túl vonzó... A tigrismogyoró fogósságának titka a magas, természetes cukorszint. Aki még nem kóstolta, annak érdemes megízlelni, meghökkenve tapasztalja majd, hogy milyen finom. Kellemes édes íze mellett 25% körüli fehérjetartalommal rendelkezik és értékes vitaminforrásként is szolgál. Spanyolországban nagyon sokféle módon elkészített tigrismogyoró alapú terméket hoznak forgalomba emberi fogyasztásra, a halaknak pedig csak akkor jut, ha marad...:) A mi alapanyagunk is az egyik legnagyobb spanyol termelőtől származik, amelyet idehaza megfőzünk és a legfogósabb aromákkal tovább ízesítünk. (Bár kapható natúr, ízesítés nélküli változatban is.) Legyen szó szoktató etetésről vagy csalizásról, mindenképpen érdemes kipróbálni, akár más magvakkal, vagy bojlival is keverve. A zacskó felbontása után 2-3 napon belül el kell azt használni, ha esetleg marad, akkor azt hűtőben tárolva még később is felhasználhatjuk.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.