Mi, horgászok, amióta világ a világ, mindig is azon voltunk és leszünk, hogy egyszer megleljük azt a bizonyos anyagot, amivel bárhol és bármikor képesek vagyunk pikkelyes barátainkat táplálkozásra ösztönözni és számolatlanul fogni őket. A „csodaszer” azonban sajnos még napjainkban sem készült el, de talán olykor nem is ebben rejlik a titok nyitja.
Télen horgásztam először Gyékényesen. Attól függetlenül, hogy az egy meglehetősen nehéz, emberpróbáló horgászat volt, megszerettem ezt a vizet és jellegzetessége magával ragadott. Már nagyon vártam a következő horgászatot, amikor fülembe jutott, hogy különféle vízkezelői problémák miatt a horgásztevékenységet ideiglenesen betiltották. Ugyan kis időre rá ismét engedélyt adtak a horgászatra, de olyan korlátokhoz kötötték ezt, amik hallatán úgy éreztem, hogy egy kis időre el kell halasztanom a visszatérést. Gondoltam én, de egyszer csak megcsörrent a telefonom, majd nem sokkal rá Marci barátommal már Gyékényes felé hajtottunk, hogy megpróbáljuk a lehetetlent…
A By Döme TEAM FEEDER termékpaletta esetében mindig is közös nevező volt az, hogy olyan termékeket próbálunk fejleszteni, amik nemcsak praktikusak és tetszetősek, hanem innovációk is egyben, amik hatékonyabbá és nem utolsósorban kényelmesebbé hivatottak tenni a horgászok dolgát. Ezek közül örömmel mutatjuk most be a TEAM FEEDER Elektromos Kapásjelző továbbfejlesztett, rádiós vevőegységgel kiegészített változatait, melyeket egy 2+1-es készletben, valamint egy különálló, egyben az előbbivel kompatibilis Wireless készülék formájában kínálunk!
A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. Mi sikerének titka? A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a kemény, viszonylag nagy: 8-15 mm átmérőjű szemeket csak végső esetben fogyasztják el az apró fehérhalak és törpeharcsák, így esélyünk hatványozottan nő - ha ezzel etetünk - a termetesebb halak megérkezésére. Ugyanis a leggyakoribb probléma, hogy mire megérkeznének a nagyobb példányok, már csak az üres placc fogadja őket, az meg nem túl vonzó... A tigrismogyoró fogósságának titka a magas, természetes cukorszint. Aki még nem kóstolta, annak érdemes megízlelni, meghökkenve tapasztalja majd, hogy milyen finom. Kellemes édes íze mellett 25% körüli fehérjetartalommal rendelkezik és értékes vitaminforrásként is szolgál. Spanyolországban nagyon sokféle módon elkészített tigrismogyoró alapú terméket hoznak forgalomba emberi fogyasztásra, a halaknak pedig csak akkor jut, ha marad...:) A mi alapanyagunk is az egyik legnagyobb spanyol termelőtől származik, amelyet idehaza megfőzünk és a legfogósabb aromákkal tovább ízesítünk. (Bár kapható natúr, ízesítés nélküli változatban is.) Legyen szó szoktató etetésről vagy csalizásról, mindenképpen érdemes kipróbálni, akár más magvakkal, vagy bojlival is keverve. A zacskó felbontása után 2-3 napon belül el kell azt használni, ha esetleg marad, akkor azt hűtőben tárolva még később is felhasználhatjuk.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. Mi sikerének titka? A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a kemény, viszonylag nagy: 8-15 mm átmérőjű szemeket csak végső esetben fogyasztják el az apró fehérhalak és törpeharcsák, így esélyünk hatványozottan nő - ha ezzel etetünk - a termetesebb halak megérkezésére. Ugyanis a leggyakoribb probléma, hogy mire megérkeznének a nagyobb példányok, már csak az üres placc fogadja őket, az meg nem túl vonzó... A tigrismogyoró fogósságának titka a magas, természetes cukorszint. Aki még nem kóstolta, annak érdemes megízlelni, meghökkenve tapasztalja majd, hogy milyen finom. Kellemes édes íze mellett 25% körüli fehérjetartalommal rendelkezik és értékes vitaminforrásként is szolgál. Spanyolországban nagyon sokféle módon elkészített tigrismogyoró alapú terméket hoznak forgalomba emberi fogyasztásra, a halaknak pedig csak akkor jut, ha marad...:) A mi alapanyagunk is az egyik legnagyobb spanyol termelőtől származik, amelyet idehaza megfőzünk és a legfogósabb aromákkal tovább ízesítünk. (Bár kapható natúr, ízesítés nélküli változatban is.) Legyen szó szoktató etetésről vagy csalizásról, mindenképpen érdemes kipróbálni, akár más magvakkal, vagy bojlival is keverve. A zacskó felbontása után 2-3 napon belül el kell azt használni, ha esetleg marad, akkor azt hűtőben tárolva még később is felhasználhatjuk.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.