Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

 

A Haldorádó termékpaletta „Best of”-ja, azaz legjobbja a Top Method Feeder család, amely a legsikeresebb pontyfogó módszerre, a method feederezésre alapul, aminél a csali a lehető legközelebb kerül az etetőkosárban felkínált etetőanyaghoz és kikerülhetetlen a halak számára.

A Spicy Krill a legtartalmasabb, legösszetettebb etetőanyag jelenleg a palettánkon! 
- Többféle halas pellet őrlemény található benne. Ezek között van olyan, ami lebegő, süllyedő, lassan süllyedő. Ezek az alkotók legfőképpen az etetőanyag bontásában és tökéletes állagában játszanak szerepet.
-  A halas pelletek mellett tartalmaz természetesen hallisztet, abból is az elérhető egyik legjobbat: LT 94 halliszt magas fehérjetartalommal.
-  Az állati fehérjék mellett, növényi fehérjét is tartalmaz pl.: GMO mentes szóját, de vannak benne olajos magvak: roppantott, pörkölt kendermag, lenmag és tökmag is.
- Az etetőanyag fűszeres jellegét nem aromák, hanem fűszerek és fűszerkivonatok adják, ezek: őrölt chili, feketebors, szegfűbors. Ezek nem illannak el, bekeverés után több napig érezhetők maradnak. Illetve ha a megmaradt kaját lefagyasztjuk, majd kiolvasztjuk, ugyanúgy ontja magából ezeket. Imádják ezt (főként) a pontyok!
- Az etetőanyag intenzív krilles illatát egy TERMÉSZETES KRILL aroma adja.
- Gyorsan és látványosan oldódó etetőanyag, amely method horgászathoz lett optimalizálva és az év bármely időszakában eredményesen bevethető!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.