MAINLINE Match Dumbell Wafter 8 mm - Chocolate

Bónuszpont jóváírás 23 pont
Ár: 2.290 Ft
DB
Részletek

A Mainline Wafter egy olyan horogcsali, ami – mint azt neve is mutatja, wafter jelentése lebegés, fuvallat- tökéletesen kiegyensúlyozza a horgot. A csali állaga is különleges. Ellentétben a legtöbb kemény pellettel, a Mainline wafter rugalmas, gumiszerű.
Ízesítése, így illata is csokoládés, amit orrunkkal azonnal érezni fogunk, ha beleszagolunk a dobozba. Ha megízleljük a csalit, akkor a nagyon halas íz mögül a csoki illóolajának, erős íze köszön vissza. Igen különleges íz élményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas, amit a Mainline Wafters narancssárga színével tovább tud fokozni.
A legnagyobb erénye azonban mégis az, hogy például egy Guru QM1 14-es méretű horgot tökéletesen kiegyensúlyoz. (Természetesen más gyártók horgainál érdemes egy tálka vízben ezt ellenőrizni, és ha szükséges a csaliból lecsípve beállítani a lebegést.)
A wafters-el csalizva a horog szinte csak érinti a meder alját, és a ponty könnyedén tudja horgunkat felszippantani. A víz áramlásában figyelemfelkeltően billeg, természetes viselkedése nem kelt gyanút az óvatos pontyokban sem.

Minden évszakban használható horogra való!

Termék adatok
Szemcsem. : 8 mm
Kiszerelés : 30 g / 50 ml
Íz / Szín : Csoki / narancssárga
További választék
( 2.290 Ft )
(8 mm 30 g / 50 ml kókusz / fehér)
( 2.290 Ft )
(8 mm 30 g / 50 ml Ananász / sárga)
( 2.290 Ft )
(8 mm 30 g / 50 ml Tonhal / rózsaszín)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: