Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Promix DUO Wafterek fejlesztésekor az egyértelmű cél a lehető legsokoldalúbban használható csalicsalád megalkotása volt. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy  a horgászok kezébe már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.
A wafter pellet vízbe dobva lebeg, viszont a vastag csalitüskét beleszúrva, a fenéken marad, viszont fine tüskével a hajszálelőkét megemeli úgy, hogy a horog lent marad. Versenyhelyzetekben ez a fajta variálhatóság verhetetlen. 
A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett a barna és a fehér jut jelentős szerephez. Ezzel a variálhatóságot lehet tovább fokozni, hiszen attól függően, hogy hol szúrjuk bele a tüskét, kerülhet felső pozícióba a fehér, a színes vagy a sötétbarna oldala is. 
A fehér/fluo csali sokkal élénkebb, míg a barna/fluo csali kissé rejtettebb felkínálást tesz lehetővé. Az aromák tekintetében különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízek találhatók meg ebben a csalicsaládban. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.
A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorok is kerültek a csalikba, például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.