Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A The Source termékcsalád tagjai Terry Hearn saját titkos receptje alapján készült. 100%-ban természetes összetevőket, a legfinomabb madáreledelt és halfehérjéket tartalmaz. Ez az ellenállhatatlan, különleges alapanyagokat tartalmazó, természetes alkotóelemekből álló termékcsalád, a pontyok táplálékigényét teljes mértékben kielégíti.
Használati tippek:
1. Vízzel vagy kedvenc Dynamite Baits arománkkal bekeverve egy ellenállhatatlan, kosárba tölthető csalogató etetőanyagot kapunk. Ez kis mennyiségben is garantáltan a csali közelébe húzza a halakat!
2. Előetetéshez, a terep megtisztításához is használható, amikor magvakkal, pelletekkel és tört bojli szemekkel dúsítva, egy ellenállhatatlan etetőanyag szőnyeget hozhatunk vele létre.
3. Különösen hatásos, amikor vékony PVA hálóba töltve, kellőképpen tömörítve, néhány centis etetőanyag rudacskát hozunk létre belőle. Fontos, hogy ezt víz hozzáadása nélkül (szárazon) vagy olyan aromákkal végezzük, amelyek nem oldják a PVA hálót! Az így létrehozott tömör rudacskát (a végszerelék kapcsából kiakasztott) a horogelőkére kell felfűzni, oly módon, hogy az a horognál megütközzön. Vízbe kerülve a PVA elolvad, és közvetlenül a horog közelében egy liftező, lassan felpuhuló finom falat jön létre, amely különös vonzó! Ebbe beletúrva azonban nem talál a hal nagy darabos falatokat. Így kizárólag a horgon lévő csalit tudja csak felvenni. A módszer rendkívül hatásos és eredményes! Ebben az esetben a végszerelékünket ólommal kell ellátni, hogy kellően távolra is bevethető legyen!

Különösen ajánlott a The Source termékcsalád többi tagjával - aromákkal, bojlikkal - együtt használni, hiszen azok hatásfokát még tovább növeli!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.