Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Harcsahorgászat – Egy extrém kaland, egy életre szóló élmény, amihez különleges felszerelésekre van szükség. A Stefan Seuß által fejlesztett Black Cat kollekció olyan termékek gyűjtőneve, amik a legkeményebb bevetésekhez lettek tervezve. A neves harcsás márka égisze alatt megjelenő eszközökben, a horgászbottól a horogig egyaránt közös, hogy éles és borzasztóan kemény tesztek sokasága áll mögöttük. Kiváló szaktudás, tapasztalat, extrém terepek, s nem utolsó sorban szerte Európa tavaiban, illetve folyóban élő kapitális harcsák csiszolták őket tökéletesre!

A márka életrevalóságát és piaci helyét mindennél hitelesebben példázza, hogy már több mint 10 éve mértékadó és trend teremtő a harcsahorgászatban!

A Black Passion a kompromisszummentes harcsahorgászat eszköze, nagyon jó ár/érték aránnyal. Ez a botcsalád a kezdőknek, illetve a szűkebb kerettel rendelkező harcsásoknak való, akik egy megbízható eszközt szeretnének. A Black Passion Spin a széria pergetéshez tervezett tagja, amely sokoldalúan képes kiszolgálni az igényes felszerelésre vágyó harcsa pergetőket. Megnövelt méretű gyűrűsora hosszú dobásokat tesz lehetővé, hogy a horgász még nagyobb területet tudjon könnyebben átfésülni. A bottest viszonylag könnyű és kifejezetten kezes, de fárasztás közben, vagyis a terhelés hatására brutál módon képes felkeményedni. Elképesztő erőtartalékokkal rendelkezik! Karakterét és a javasolt műcsalikat illetően egy univerzális pálcának mondható, hiszen egyaránt jól használható nagyobb körforgókkal, támolygó villantókkal, gumihalakkal, illetve különféle wobblerekkel. A külcsínt tekintve, természetesen ez a bot is a Black Passion sorozatra jellemző elegáns, matt fekete dizájnt kapta. Két méretben, egy 2.40-es, valamint 2.70-es változatban kerül forgalomba. Az előbbi a csónakos harcsa pergetéshez való, míg a másik inkább a parti dobálásokhoz jó választás.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.