Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Kamasaki Rubin Pole erősebb változata! De ez nem azt jelenti, hogy csak megnövelték a bot falának a vastagságát, hanem teljesen más anyagból is készült!

A Rubin Pole IM6-os anyagával ellentétben a Rubin Strong Pole anyaga IM8 carbon, ami közel azonos technikai paraméterek mellett erősebb is, illetve a használhatósága is jobb! Gyorsabban reagál a bevágásokra, precízebben tudjuk vele vezetni az úszót.

A 4-5-6 méteres változatok átmérői 20-23-26 mm! Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet. Cső spicce miatt alkalmas gumizásra, de ebben az esetben vásároljunk hozzá egy másik spiccet, amit szétvágunk, hiszen az eredeti spiccen gyárilag szerelt műanyag gyorskapocs található.

Gumizás esetén 1,4 mm körüli tömör gumi használata javasolt, 0,14/0,16 mm-es monofil előke használat mellett! Gumizás nélkül hasonló zsinórvastagságokat ajánlunk, 0,12-0,16 mm átmérőben! Ezekkel a zsinórokkal már egész termetes halakat is meg tudunk fogni.

Úszóválasztás tekintetében inkább válasszunk picit nagyobb úszókat, hogy még szélben is biztonságosan tudjuk elvezetni, vagy éppen megtartani a kívánt helyen!

Aki ki akarja próbálni a spiccbottal történő nagyobb halakra való horgászatot, annak tudjuk ajánlani a Kamasaki Rubin Strong Pole-t! Nem 10 kilós példányok ugyan, de 4-5 kilós halak élvezetesen szákba terelhetők vele!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.