Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Spinfisher orsókat 1963-as év óta forgalmazza a Penn cég, melyekből a legnagyobb darabszámot forgalmazták a világon azon horgászmódszerekhez, ahol a legfontosabb szempont az erő és a megbízhatóság.
Az új Spinfisher VII Spinning már az hetedik generációja a szériának, mely egy extra felső kategóriás, teljesen fémből készült, rendkívüli erőhatásoknak is ellenálló orsó, a tudáshoz képest kedvező áron. Az új Spinfisher VII széria sós vízálló tömítéssel, vaj sima futással, karbon féklamellákkal és távdobó dobperemmel is bír! A belső szerkezete edzett acél, erős vastag tengellyel, ami alul is alá van támasztva. A fém foglalatokban minőségi zárt, korrózió mentes golyóscsapágyakat helyeztek el, a hajtókar pedig egybe fém, menetes megszoríthatósággal, ami a legerősebb technikai megoldás.
Precíz, finom, karbon lamellás  első fékkel rendelkezik, ami a legnagyobb terhelésnél és a halak gyors kirohanásainál sem tapad le. A 8500-ös méret erejénél és finom futásánál fogva tulajdonképpen bármely nagyhalas horgászmódszernél tökéletes választás..  Fonott zsinórral is terhelhetjük, így a legnagyobb halakra is eséllyel pályázunk extrém körülmények között is.
Megbízható, univerzális használhatóság. A Live Liner széria nyeletőfékkel ellátott változat!

Tulajdonságok:

- 5+1 csapágy
- 80-as méret
- elsőfék + nyeletőfék
- 4,7:1 áttétel
- 915 gramm
- fémdob
- 1 fordulat=107 cm zsinórbeszedés

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.