Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Ryobi Slam orsók mindig is a csúcsmodellek közé tartoztak, melyhez a Ryobi mérnökeinek minden szakértelmére szükség volt. Anyaguk a már megszokott NCRT, mely egy nagy sűrűségű, ultrakönnyű polimer-karbon kompozit, amit egy speciális gyárban készítenek japán karbonrost szálakból. A világon ez az egyetlen olyan technológia, amely lehetővé teszi az extra könnyű és tartós alkatrészek használatát.
Az NCRT SLAM mintegy 20% százalékkal könnyebb, mint a hasonló típusú alumínium vagy ABS orsók. A lehető legjobb választás könnyű pergető botokhoz. Az NCRT anyagnak köszönhetően a SLAM szinte elpusztíthatatlan. Teljes mértékben rozsda- és ütésálló, plusz az UV sugaraknak is teljesen ellenáll.
Az orsó maximálisan erős teste és a lehető legnagyobb pontossággal összeszerelt precíziós fogaskerekek egyedülállóan sima futást kölcsönöznek a terméknek. Ráadásul az orsó egy titán főtengelyt is kapott, hogy még erősebb és könnyebb legyen.
A szénszálas fék teljesen simán működik. A kiindulási ellenállás legjobb esetben mérhető, de nem észrevehető. Ezért az akciók alatt általában nem szükséges azt megváltoztatni. Kiváló, letapadásmentes fékrendszere mellett, a fárasztást ergonomikus hajtókarja is támogatja, mely végén egy kellemes neoprén fogantyú helyezkedik el, ami minden időjárás mellett komfortos használatot biztosít.
A 2000-es és 3000-es méret a light és medium horgászathoz használható. Szuper könnyű pergető orsók. A kis súly ellenére igazán strapabíró orsók. A 4000-es mérettel pedig üldözőbe vehetőek, akár a nagyobb süllők, csukák is.
Az extrém magas 6,1:1 - es áttétel egyedi előnyöket kínál, mely szinte minden módszernél kiaknázható.

Technikai paraméterek
- 6 csapágyas rendszer(5 rozsdamentes acél golyóscsapágy + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy)
- NCRT test és forgórész 
- Titán tengely 
- CNC forgácsolt dob 
- Víz- és porálló karbon fék
- Csavarozott alumínium hajtókar (CNC) 
- EVA fogantyú

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.