Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Ehhez az orsóhoz most ajándékba adunk 1 tekercs RTM 200 m-es zsinórt, melynek értéke 990 Ft. 2 orsó vásárlása esetén 2 tekercs zsinórt adunk ajándékba. Az akció a készlet erejéig él!

Az Okuma sokéves orsógyártó tapasztalata megjelenik a Distance orsócsalád minden tagjánál, melyek saját kategóriájuk legjobbjai, ráadásul igen kedvező áron. Mindegyik a "blade" azaz "penge" elnevezésű orsóházzal készül, ami egy nagyon keskeny hátsó részt takar. Ettől lesznek ezek az orsók elegánsak és könnyűek. A nagyméretű hajtókar csigatengelyes meghajtást (wormshaft oscillation system) teker.
Közös jellemzőjük a Distance orsóknak a vízzáró első féket védő betét, a hidegen sajtolt alumínium dob és a zsinór kiakasztásnál praktikus kör alakú zsinórklipsz. A Distance orsók egy tekerésre több mint egy méter zsinórt csévélnek fel, erejüket és strapabírásukat pedig jellemzi, a csaknem 9 kg vonóerő !

A Distance Surf egy klasszikus távdobó orsó, melyet tengeri horgászathoz terveztek, így sós vízálló epoxy festéssel látták el. Nálunk azokon a horgász vizeken használják őket elő szeretettel, ahol a csalinkat a lehető legmesszebbre kel eljuttatnunk. A féklamellellák karbon szövetből készültek, melyek extra hővezető képességük révén biztonságossá és tartósabbá teszik a fékrendszert. Ezek az orsók alkalmasak távdobásra és behordásos horgászatra is.

Technikai paraméterek:
- karcsú, Slim Blade korrózióálló grafit ház
- 3+1 rozsdamentes acél csapágy
- Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló
- esztergált alumínium dob
- LCS: lekerekített fém dobperem
- FPD (gyors, progresszív fékrendszer)
- merev fém hajtókar
- T alakú TPE hajtókarfogantyú
- Even Flow zsinórvezető görgő
- csigatengelyes (worm shaft) dobemelő rendszer
- Hydro Block vízálló féktömítés
- zsinórszabályozó rendszer a dobon

Tulajdonságok:
-
méret : 6000
- súly : 570 g 
- csapágyak száma : 3+1 
- áttétel : 4.5:1 
- zsinórkapacitás : 0.30 mm / 420 m 
- zsinór behúzás: 103 cm 
- fékerő : 16 kg

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.