Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Super Strong horog kifejezetten az akadók közvetlen közelében történő horgászathoz fejlesztettük ki. Ez a horogtípus a Jungle Hook megerősített, tömzsibb változata. Ez a különösen erős horog biztosan nem fog minket cserbenhagyni még a legnehezebb szituációkban sem. Hogy az akadást még tökéletesebbé tegyük, ajánlott a Line-Aligner rendszer alkalmazása, vagyis a horog szárának körülbelül 1,5 centiméter hosszúságú zsugorcsővel történő meghosszabbítása. Ez segíti a horog jobb befordulását a hal szájába. A Super Strong sötétszürke, nem csillogó színnel rendelkezik. Három méretben (4-6-8) forgalmazzuk és minden csomagban 10 darab horgot talál.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.