Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Az előkötött horgokat olyan horgászoknak készítik, akiknek nincs sok idejük szerelékeket gyártani vagy rosszabbik esetben a látásuk már nem a régi és nehézkesen bírkóznak meg egy apróbb, nagyobb méretű horog felkötésével. A Gamakatsu cég előkötött horgai a legjobb alapanyagokból készültek a keszeges változatnak a már jól ismert és bevált Gamakatsu 1310N horog képezi az alapját és minden horogmérethez a legmegfelelőbb zsinórvastagságot párosították! A tasakokban 10 darab 45 cm-es előke található, amelyekket tetszés szerinti hosszúságra köthetünk, így a legkülönfélébb helyzetekhez is tudunk alkalmazkodni.
Jellemzői: ezüst színű, hosszú szárú, tökéletesen ívelt, gömbölyű öblű, lapkás horog. A matchbotos horgászok körében alkalmazott legkedveltebb horog. Hosszú szárának köszönhetően könnyen, gyorsan lehet bármilyen halból kiakasztani, talán ezért lett a vizeink legmohóbb hala, a törpeharcsa horgászatának is egyik hatékony fegyvere.
Javasolt csalik: Az egészen kicsi méretek a pinki és szúnyoglárva használata során jöhetnek számításba. A nagyobb 10-12-es méretek a csemegekukoricához és gilisztához ajánlottak. A horog méretének megfelelően 1-2-3 szem kukorica jól eltakarja a veszélyes fegyvert. A bevágás pillanatában, azonban gond nélkül hatol át a puha csalin, és a hal szájáig meg sem áll.
Kiszemelt halak: kárászok, keszegek, átlagos méretű pontyok és törpeharcsa

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.