Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A VMC Mystic Match horogszéria összes típusát magas széntartalmú acélból, hidegen kovácsolják. Ez teszi lehetővé, hogy a létező legvékonyabb horogszár átmérő mellett megmarad annak tartása és még nagyobb terhelés hatására sem görbül ki. Needle Sharp kémiailag élesített hegykiképzésük miatt rendkívül könnyen áthatolnak a keményebb, porcosabb halszájakon is.

A Mystic Match EWG Strong egy nagyon sokoldalú, közepesen erős modell, amit úgy tervezett a gyártó, hogy a feeder horgászok maximalizálhassák vele a megakasztott halak számát! Szinte bármilyen feederes technikához jól használható, a hosszú előkés módszerektől a methodozásig bármihez. A horog formatervedzése kapcsán érdemes megemlíteni a kissé hosszabb szárat, valamint a hegy felé enyhén elnyújtott, széles öböl részt, melyek együttesen sebészi pontossággal hatolnak a hal szájába, ahol fárasztás közben stabilan meg is marad! Álló- és folyóvízi horgászatokhoz egyaránt ajánlott.

Sokféle csalival használható, melyeket a horog öblén, hajszálelőkén, valamint csalitüskén egyaránt felkínálhatunk: kukorica, puha pelletek, csonti, giliszta, löncshús, stb.

Jellemző célhalak: ponty, kárász, domolykó, dévérkeszeg, compó

Technikai tulajdonságok:
-
Erős, jól illeszkedő horogfül
- A szárral síkban álló horoghegy
- Micro szakállas kialakítás
- Magas minőségű Vanádium acél alapanyag
- Precíziós gyártástechnológia
- Kissé hosszított szár és a hegy felé enyhén elnyújtott, széles öböl forma
- P.T.F.E. - teflon bevonat

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.