Kedvenc horgásztavamon a nyári meleg időszakban nem engedélyezik az etetőanyag használatát. Kizárólag pelletekkel, bojlival, illetve szemes terménnyel lehet etetni. Ezzel kívánják az egyébként is rettentően felmelegedett víz minőségét óvni. Az áztatott, erjesztett magok fogóssága a meleg vizekben - azt hiszem - megkérdőjelezhetetlen! De sokak számára tűnik az elkészítése bonyolultnak, a nagyvárosban élők számára pedig kivitelezhetetlennek. Hogyan tudunk akár az erkélyen a hétvégi horgászathoz készíteni néhány kiló garantáltan friss és fogós erjesztett magmixet anélkül, hogy kiutálnák a szomszédok vagy a családtagok? Az írásból kiderül, hogy a Haldorádó START Erjesztett Magmix használatával ez gyerekjáték!
Ezúttal a Romániában található Radesti-tavat látogattam meg, ahol Bolgár Gézának, a romániai Haldorádó Feeder Team vezetője meghívásának eleget téve horgásztunk.
A 2022-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár harmadik, őszi fordulójához érkezett. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. A nagy halak időszak még csak most jön, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az őszi verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed! Lássuk a részleteket!
A világ egyik legnagyobb horoggyártója, a Gamakatsu évről évre tökéletesíti horoggyártási technológiáját, ennek köszönhetően tudja mindig újdonságokkal meglepni a horgászokat. Az új szériák megtervezése Walter Tamás kétszeres világbajnok tanácsai alapján történt. Az új G-1 szériák elsősorban a finomszerelékes pontyhorgászatra alkalmasak, de természetesen keszegezésnél is eredményesen használhatjuk őket. Az új horgoknál megnövelték a horoghegy erősségét, ezáltal az élettartam is jelentősen megnőtt Az egyik legfontosabb kritérium a versenyhorgászatnál, hogy minél többször tudjunk csalizni ugyanazzal a horoggal, tehát a lehető legkevesebb alkalommal kelljen horgot cserélnünk. A másik fontos tényező a kis méretű horgoknál, hogy a horog nagyobb méretű halak súlya alatt se görbüljön ki. Ezt a Gamakatsu az A-1es carbon-acél felhasználásával biztosítja, ami kétszer erősebb a horoggyártásnál felhasznált szokványos anyagoknál.
G1-101 Competition
Rövid szárú, lapkás horog. A szár hossza, az öböl nagysága, a hegy behatolási szöge, a szakáll nagysága és minden apró részlet tökéletesre van megtervezve és legyártva.
Javasolt csalik: apró pufik, puha pontypellet, kukorica
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A világ egyik legnagyobb horoggyártója, a Gamakatsu évről évre tökéletesíti horoggyártási technológiáját, ennek köszönhetően tudja mindig újdonságokkal meglepni a horgászokat. Az új szériák megtervezése Walter Tamás kétszeres világbajnok tanácsai alapján történt. Az új G-1 szériák elsősorban a finomszerelékes pontyhorgászatra alkalmasak, de természetesen keszegezésnél is eredményesen használhatjuk őket. Az új horgoknál megnövelték a horoghegy erősségét, ezáltal az élettartam is jelentősen megnőtt Az egyik legfontosabb kritérium a versenyhorgászatnál, hogy minél többször tudjunk csalizni ugyanazzal a horoggal, tehát a lehető legkevesebb alkalommal kelljen horgot cserélnünk. A másik fontos tényező a kis méretű horgoknál, hogy a horog nagyobb méretű halak súlya alatt se görbüljön ki. Ezt a Gamakatsu az A-1es carbon-acél felhasználásával biztosítja, ami kétszer erősebb a horoggyártásnál felhasznált szokványos anyagoknál.
G1-101 Competition
Rövid szárú, lapkás horog. A szár hossza, az öböl nagysága, a hegy behatolási szöge, a szakáll nagysága és minden apró részlet tökéletesre van megtervezve és legyártva.
Javasolt csalik: apró pufik, puha pontypellet, kukorica
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.