RészletekMegbízható, mozgásérzékelővel működő, rádiós harcsázó kapásjelző minimum 100 méteres hatótávval. Ideális a bójás, vagy az egyre divatosabb vízközti úszós fenekező módszerekhez. Rendkívül egyszerűen használható, nagy, könnyen kezelhető ki/be kapcsoló gombbal. A kapásjelző bekapcsolása után automatikusan érzékeli és beállítja a pillanatnyi elhelyezkedési szögét, ezután az „S” gombok megnyomásával állíthatjuk az érzékenységét. Az S - gombbal csökkenthetjük, míg az S + gombbal növelhetjük az érzékenységet, 5 fokozatban.
A hangerő-gombok hasonlóan működnek: a V - gombbal csökkenthetjük, míg a V + gombbal növelhetjük a hangerőt, szintén 5 lépésben. Bevágás után a „Ki/Be” gomb egyszerű megnyomásával kikapcsolható a jelző. A legzordabb körülmények közt is helytáll, legyen szó szélről, fagyról vagy forróságról. A szigetelt áramköröknek köszönhetően a jelzőt nem befolyásolja az eső vagy a köd sem. A jelző tetején található fehér LED fény 10 másodpercig világít a jelző kikapcsolása után.
Egy gumipánt garantálja, hogy a Smart Alarm jelző, gyakorlatilag minden botra könnyen felerősíthető és bevágásnál is a helyén marad. A jelző két darab normál 1,5 voltos AAA elemmel működik, extrém alacsony fogyasztással! CE tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát az EU-s törvények minden követelményének megfelel.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.