DEEPER Power Bank Lámpa

Bónuszpont jóváírás 190 pont
Ár: 18.990 Ft
DB
RészletekAzoknak a horgászoknak vagy túrázóknak, akik gyakran járnak sátorozni, jó szolgálatot tehet a Deeper újdonsága. A lámpa egyik különlegessége, hogy Power Bankként is funkcionálhat, így szükség esetén feltölthetjük róla telefonunkat.
A lámpában egy 7200 mAh kapacitású akkumulátor található, melyet USB csatlakozón keresztül lehet tölteni, a töltési idő 5 óra. Természetesen a lámpába többféle világítási üzemmódot építettek be. A bekapcsoló gombot egyszer megnyomva egy ötös skálán láthatóvá válik, hogy az akkumulátor mennyire van feltöltve. Következő gombnyomásra a közepes erősségű sátorlámpa (360 fokban világít) funkció aktiválódik, mely 55 óráig működik teljes feltöltés esetén. Ha még egyet nyomunk a gombon, akkor ugyanezek a LED-ek maximális fényerővel világítanak, így is akár 30 óráig képes világítani. Ezt követően a 660 Lumenes fókuszált zseblámpa funkciót hívjuk elő, és a legutolsó az alvólámpa, ennél a fénynél 158 óráig üzemel a készülék.
További fontos tulajdonsága, hogy víz-, por- és mérsékelten ütésálló kialakítást kapott, így bármilyen körülmény között tökéletesen, problémamentesen használható. A lámpa alján két erős mágnes van, mellyel bármilyen mágnesezhető fém felületére könnyedén fel tudjuk helyezni. Ugyanitt található még 2 db kampó is, ami szintén a rögzítését segíti.

Termék adatok
Méret : 7,5x7,5 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: